Mit fog csinálni gyermeketek a nyári szünetben? Nekem semmi ötletem
Az otthoni lazulás nem opció?
Nálunk ezek vannak:
régi mesék, filmek nézése
medencézés
szalonnasütés, bográcsozás
barátnőzés
strand
erdei kirándulás
horgászás
biciklitúra
Köszönöm, fel is írom őket :)
Ha szabadnapon leszek akkor otthon is pihenünk, de szinte én minden nap dolgozok, bár most tegnap se és ma sem kellett menni dolgozni (nálunk nincs hétvége, nincs ünnep)
nézz körbe a helyi művházban, közösségi házban, szerveznek-e esetleg valamilyen "napközifélét". Ezek sokszor nem fizetősök, tesómék falujában a pap meg két emberke összefogtak és minden nyáron csinálnak ilyet. pingpongoznak, csocsóznak, gombfociznak, beszélgetnek, filmet néznek stb, van velük felnőtt.
nálunk a mozi szervez filmklubbot, valami minimális párszár ft-os helyáron beülsz, aztán beszélgetés róla, néha elkotót is meghívnak. egy kamasznak ez is lehet program.
a könytárakat is érdemes lehet körbenézni, hátha valakinek van vmi jó kezdeményezése.
ha jó kapcsolatban vagytok pár családdal akkor meg lehet beszélni, hogy beosztjátok mikor kinél van 1-1 napot az összes gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!