Kismamik! Ti mit csinálnátok ha az utolsó hetekben romlana meg a kapcsolatotok a gyermeketek apjával?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok mert a férjem 28 évesen elég sokat és rendszeresen iszik és én ezt már nem birom idegileg.38 hetes vagyok és kétségbeesett hogy hogyan oldjam meg ezt!Kérlek segítsetek!2009. júl. 26. 22:30
2/24 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg vele beszélni először (amikor józan), ne mindjárt hagyd el. Mond el neki, őszintén mit érzel, mi bánt...ha nem változtat, majd utána lépj ki a kapcsolatból, de azért én a helyedben mindenképpen megvárnám, hogy a pici megszülessen, mert akkor azért sokat változnak a férfiak, főként amikor tudatosul bennük, hogy apukák lettek:-)
3/24 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de az alkoholisták nem térnek meg, csak egyre rosszabb lesz. Apám alkoholista és nagyon sokat szenvedtünk/szenvedünk, mert anyu gyenge volt új életet kezdeni.
4/24 A kérdező kommentje:
Az a baj ,hogy már nyagyon sokszor próbáltam neki ultimátumot adni ,de semmi sem használt.Azt még én is megvárom ,hogy megszülessen a pici,de nem sok jót remélek!Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 27. 10:53
5/24 anonim válasza:
AZ a legnagyobb baj, hogy már nagyon sokszor adtál neki ultimátumot, és ennek ellenére nem történt semmi, mert még mindig vele vagy!!! Ezt ő kihasználja, tudja, hogy ő irányit, mert te szereted, és nem akarod elhagyni, hiszen a gyermeked apja. Azt mondom neked, pakolj össze, és hagyd ott. Menj el a szüleidhez egy kis időre. Erre nem számit, hogy 38 hetes terhesen a sarkadra állnál. Szerintem pont ettől fog gondolkodóba esni, és talán változtat. A lényeg, hogy magabiztos legyél. Puszillak: egy pszichológus-hallgató
6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!EZt tettem most is ,hogy anyuékhoz hazajöttem de nem veszek észre semmi változást.Azért bizakodom!
2009. júl. 28. 13:26
7/24 anonim válasza:
Legyél vele türelmes, lehet, hogy azért iszik mert feszült a baba érkezése miatt, és ha Te még plussz cseszegeted annál inkább ideges lesz és inni fog. Apás szülést terveztek? Lehet, hogy emiatt van berezelve. A férfiak lelke is nagyon érzékeny ilyenkor és ezt Neked kell kézben tartanod.
Sok sikert!
8/24 anonim válasza:
Az alkoholistának nem kell ok, hogy igyon, ez nagy tévedés. 20 év tapaszatalata mondatja ezt velem.
9/24 anonim válasza:
Számomra nehezen hihető, hogy az utóbbi egy-két hétben kezdett el inni. Az eddigi ultimátumok sem értek semmi, ezután sem fog semmi változni. Vagy el fogadod ezt az állapotot, vagy a sarkadra állsz és felneveled egyedül a gyereket ha már így alakult.
10/24 anonim válasza:
Csak semmi ultimátum!!! Lapát és kész. Sokkal jobb lesz neked nélküle. Kell neked egy iszákos pasi?? Nem hiszem. A baba legfontosabb rá koncentrálj, nyugodj meg szépen. Biztos vannak a közeledben olyanok akik majd tudnak segíteni. kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!