Kismamik! Ti mit csinálnátok ha az utolsó hetekben
romlana meg a kapcsolatotok a gyermeketek apjával?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok mert a férjem 28 évesen elég sokat és rendszeresen iszik és én ezt már nem birom idegileg.38 hetes vagyok és kétségbeesett hogy hogyan oldjam meg ezt!Kérlek segítsetek!
Szerintem az a baj, h ha most visszamész,akkor jó ideig nem lépsz majd ki a kapcsolatból, mert a baba minden fizikai és érzelmi energiádat leköti majd. Persze, a párod eközben semmit sem fog változni. Szóval, ha neked ez most nem tetszik, most könnyebben változtathatsz még rajta. M.
2009. aug. 9. 22:11
12/24 anonim válasza:
Borzasztó nehéz lehet (én is 38 hetes vagyok, ilyenkor az ember már alapból nagyon labilis érzelmileg), ismeretlenben tanácsot adni szerintem lehetetlen. De egy biztos, akármilyen függőségben van egy személy (drog, játék alkohol stb.), a Te (vagy a közös baba, vagy bárki más)kedvedért megváltozni/leszokni sosem fog, csak, ha saját maga akar, ennek fényében érdemes mérlegelned, bárhogy is döntesz. Nagyon szorítok!
2009. aug. 9. 22:29
13/24 anonim válasza:
28 évesen szerintem még elég felelőtlen lehet a pasid, ha iszik, és gyereket vártok,bár én ugyan ebbe a cipőbe jártam mint te.Az én pasim 34 éves volt amikor teherbe estem, sokat buliztunk előtte de azért ő rendesen haverozott és hát mindíg bepiáltak elég keményen, na mindegy a csorda szellem a férfiaknál elég erős és hát nem nagyon lehetett meggyőzni hogy tök gáz amit csinálnak. Féltem mi lesz ha megindul a szülés és ő pont matt részeg mi lesz velem...Aztán fogtam magam és jól összevesztem vele elküldtem, költözzön ahova akar... 2 hónapig külön voltunk, aztán leültünk beszélni,együtt szültünk ő fogta a kezem, elvágta a köldökzsinórt. Amióta megvan a fiunk már nem érdekesek a haverok annyira nekünk él minket imád és én hittem benne csak meg kellet adni neki a lehetőséget hogy ha meg akar változni akkor tessék mutasd meg. Megmutatta, nagyon boldogok vagyunk 2 éve lassan még nem láttam elázva a párom, persze szórakozni eljár(unk)de nagyon odafigyel magára. Adj neki lehetőséget, ő még fiatal, ha megszületik a baba, talán minden megváltozik!!! Sok szerencsét!!!!!
2009. aug. 9. 22:34
14/24 anonim válasza:
De sajnállak,nem lehet most könnyű Neked.Az én apukám is ivott,csak az a baj,hogy ez mellé még agresszivitás is társult,bár a tettlegességig sosem fajult el a dolog.Én szerencsés voltam,mert előttem visszafogta magát,de az anyukámat hosszú évekig lelki terrorizálta.16 voltam amikor elváltak a szüleim 17 éves házasság után.Azóta boldog az anyukám egy új kapcsolatban és az én kapcsolatom az apuval sokkal jobb lett,mint azelőtt.Sajnos az emberek nem tudják addig értékelni a dolgokat amíg megvannak...Nem tudom mi lenne a te esetedre a megoldás,de hidd el jobb neki apa nélkül felnőnie,mint egy rossz apa mellett.Kívánom,hogy egy olyan társat találj magad mellé,mint az én kislányom apukája.Kitartás!
2009. aug. 9. 23:50
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!meglátjuk mi lesz, már csak pár nap van a szülésig.Remélem megváltozik.
2009. aug. 10. 00:30
16/24 anonim válasza:
Szia! Szerintem ezt a kérdést most napoljad, ne idegeskedj!!!
Mindent szebbnek látsz majd ha megszületik a kisbabád, az majd erőt ad neked egy időre, míg meglátod változik -e a párod.
Remélem megoldódik a helyzeted :o)
Én a család mellett szavazok. Azért van olyan is aki megváltozik, hátha nektek is sikerül ezt túlélni.
2009. aug. 10. 08:29
17/24 Kathrin01 válasza:
Szia, nagyon sajnállak az én apám is alkoholista volt és agresszív, nagyon utálom az alkoholistákat emiatt. Szegény anyám sokat szenvedett emiatt.
2009. aug. 10. 08:49
18/24 anonim válasza:
A gyerkőc fogja a leginkább megszívni, sztem most ne a pasassal foglalkozz, le van tojva, maradj most a szüleidnél. Majd ha meg van a picike, és kíváncsi rá, fogadd vissza azzal a feltétellel, ha megint rendszeressé válik a pia, végleg elhagyjátok. De akkor hagyd is ott.
2009. aug. 10. 09:30
19/24 Adri baba válasza:
Szia,nekem ugyan nem minden nap de hetente 2 szer beiszik a párom a barátaival(Mondván hogy dolgozik egész nap néha megérdemli a szórakozást!)
Ilyennkor 01-02kor jön haza,de hálistennek nem agresszív tőle,pont ellenkezőleg!Azt hittem a gyerek születése ezen változtat,de mindig van alkalom a piálásra!
Én is ki akartam dobni de szeretem és sem magammal se vele se a lányunkal nem tehetem meg!!
Amúgy én 22éves vagyok ő 37...megváltoztathatatlan.
2hós kislány anyukája!
2009. aug. 10. 09:44
20/24 anonim válasza:
szia!
Az én párom is ivott.Elég rendessen és a haverok fontosabbak voltakmint mi.Amikor össze jöttünk már volt egy kislányom és az ő apját is pont ezért hagytam ott.Tehát tudta jól mire számíthat!Ennek ellenére mégis csinálta.Szóval terhes lettem a közösbabánkkal és azt hittem most majd megváltozik.Hát had ne mondjam hogy semmit sem változott.Megszületett a pici és azután nem hogy jobb rosszabb lett,mert hogy ezt meg kell ünnepelni.Másfél évig vártam hogy változzon.Eggyik este haza jött és Ő össze csomagolt mondván elege van a családosdiból és elment egy másik nőhöz.Én teljesen össze törtem,mert nem gondoltam volna hogy ezek után még őhagy el engem.Volt hogy haza jött és akkor nagyon csúnyán beszélt velem.Nagyon sokat sírtam akkoriban.Mivel albérletben laktunk és egyedül nem tudtam volna fizetni közöltem vele hogy elköltözünk.Én meg a gyerekek.Már meg volt a lakás meg a költözésünk idelye amikor egy nap oda jött és azt mondta nem akar minket elveszíteni és maradni szeretne.Közöltem vele hogy soha többé nem tudok benne megbízni és nem ihat ha velem akar maradni.Ha ezeket elfogadja akkor maradhat és újra kezdjük.Ő elfogadta és azóta nem nagyon iszik és nem haverozik.Mindig haza jön munka után és mi lettünk az elsők.De a bizalmamat elvesztette és ezt ő is tudja!Csak azt akartam ezzel mondani hogy ne legyél olyan mint én,mert ha nem várok 1,5 évet hanem rögtön az elején elköltözünk akkor talán még a bizalmam is meglenne.Szerintem te se várj.Ha fontossak vagytok neki akkor megfog változni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!