Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamik! Ti mit csinálnátok...

Kismamik! Ti mit csinálnátok ha az utolsó hetekben romlana meg a kapcsolatotok a gyermeketek apjával?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok mert a férjem 28 évesen elég sokat és rendszeresen iszik és én ezt már nem birom idegileg.38 hetes vagyok és kétségbeesett hogy hogyan oldjam meg ezt!Kérlek segítsetek!
2009. júl. 26. 22:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget ,de én az elejétől nem hiszek neki,nem bízom benne.Még várok egy -két hónapot aztán lépek vmit majd.Addig csak történik vmi.
2009. aug. 10. 16:52
 22/24 anonim ***** válasza:
szia...nekem is nagyon megromlott a kapcsolatom a gyerek pajával, de nem hagytam el, most 9 hós a fiam, de a helyzet katasztrófa és most meg már nem tudok hova menni..ezerszer kívántam hogy bár léptem volna idejében. most szenvedek...nem kicsit.
2009. aug. 10. 18:18
 23/24 anonim ***** válasza:
Szia! Ne tedd ki ennek a gyermekedet, hogy egy alkoholista apa mellett élje az életét!Költözz el, és éljetek békében, nyugalomban! Hidd el, tudom mitről beszélek! Anyukám most májusban vált el, 60 évesen, már rég kellett volna, de mindig cak tűrt, és megalázkodott.Nagyon büszke vagyok rá, hogy meg tudta tenni! Légy erős!
2009. aug. 10. 20:53
 24/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!Most olvastam vissza amit tavaly írtatok nekem!

Hát nem változott semmi miután megszületett a kislányunk,a kórházba is úgy jött be 2-ik nap h összevolt verve mert bele kötött 6 emberbe!4 hónapig bírtam még a kínlódást vele, utána elköltöztünk a kislányommal,májusban elváltunk.Utána derült ki h nem csak ivott, meg is csalt ,drogozott és játékgépezett!Jó ráb...tam!Ő az éjszakában dolgozott és én ezért nem tudtam semmiről amit művelt a hátam mögött!

Már kezdek talpra állni, 1 éves múlt a kicsi:)

És nekem is van egy lassan komolynak mondható kapcsolatom!

Ez a marha meg nem látta május óta a lányunkat, mert kiment azzal a csajjal melózni külföldre akivel csalt!

2010. aug. 20. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!