A második gyermeketek hamarabb érkezett a vártnál?
Figyelt kérdés
Az elsöm 41+0-ra született. Várható, hogy a második elöbb érkezik, vagy ez nem törvényszerü?2010. febr. 17. 11:44
1/10 anonim válasza:
Nem, nincs összefüggés. Hacsak nem nyílik előbb a méhszáj, mert akkor valószínűbb, hogy előbb jön.
Nekem első gyerek 39+0, második 38+0-val jött.
2/10 anonim válasza:
Szia!Szerintem ez nem törvényszerű,hogy a többedik babák hamarabb érkeznek,sőt,én vagyok az ellenpélda.3 gyermekem van ,az első 40+5 napra megindult,második 40+1 napra megindult,harmadik 40+2 napra inditva lett.Vagyis mindegyiket túlhordtam.Azt mondta a dokim,hogy valószinű az az oka,hogy nem 28 naponta menstruáltam,hanem 30-32 naponta.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor velem mi lesz?? Az elso baba utan osszesen ketszer volt meg. Egyszer 7 honappal a szules utan, aztan meg 50-55 nappal utana.... akkor en 43 hetesen szulok majd :-)?!
2010. febr. 17. 13:35
4/10 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy hamarabb jöjjön a második baba az elsőnél. Én is most várom a másodikat, engem azzal bíztat a doki, hogy ha az első nem sietett a második sem fog. Az elsőt 41+0-ra szültem. Attól meg ne parázz, hogy a 43. héten fogsz szülni, mert csak 2* volt meg a menstruációd. A 42. hétnél nem tartják tovább bennt a babát sehol sem, akkor beindítják a szülést.
35. hetes kismami
5/10 anonim válasza:
Nálam igen,pedig szabályos,28 napos ciklusaim vannak(tehát nem elszámolásról van szó).Az első babám 40+5 hétre született, a 2.kicsi 37+3 hétre.
6/10 anonim válasza:
Első babám 40+5 napra jött. A 2. nál már a 30. héten nyitva volt a méhszáj, paráztam is, hogy nehogy koraszülés legyen. Erre mára vagyok kiírva, és még mindig semmi. Szóval még a nyitott méhszáj sem jelent semmit.
7/10 anonim válasza:
Első babám 37+5-re született.A másodikkal vasárnapra vagyok kiírva,1 ujjnyira nyitott méhszájjal és még semmi.Pedig azt gondoltam ő is gyors lesz,szóval nincs összefüggés szerintem.
8/10 anonim válasza:
elsőt indították...másodikat is akarták..de előtte 2 nappal megindult..20 perc alatt kinn volt
9/10 anonim válasza:
Nem.
Első 40+6-on született ,indították.
A másodikat a kiírt napon indították, nem jött hamarabb.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, mindegyikotoknek, akiknel a napokban erkeznek a Picik, szep es gyors szulest kivanok, a Tobbieknek meg nagyon boldog babavarast es sok szep pillanatot kivanok a Kicsikkel.
2010. febr. 18. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!