Többedik terhesség esetén az első terhességnél előbb érkezett a babád, előbb szültél?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 14:44
1/7 anonim válasza:
Az első gyermekemet 39+6 napon szültem, a másodikat 38+5 napon, viszont a harmadik prücsökkel 40+1 vagyok és még mindig semmi...szóval erre nincsen szabály. A baba és a természet összjátéka.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nekem az előző pontosan ékezett, két nap és 39 leszek.
Olvastam valahol, hogy általában a 2. .... hamarabb jön.
Szóval nem törvényszerű.
2010. aug. 14. 15:11
3/7 anonim válasza:
nekem 40+3 magától
39+1 de indították, még maradt volna bent szegényem
41+0 indították túlhordás miatt
4/7 anonim válasza:
Az első 40 hét + 1 nap, második 40 hét + 4 nap, de indították, ő még valószínűleg maradt volna :-)
5/7 anonim válasza:
első:40+4
második:40+5
harmadik:40+2
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem mind a 3 babám (az utolsó kedden) 39+1-re születtek spontán. Hihetetlen véletlen, de hétfőn már mondtam a pocaknak, hogy holnap lesz a ”határidő”…
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. aug. 15. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!