Első babával császáros anyukák! Milyen vastag volt a heg a második terhesség végén? Meddig engedett a doki spontán szülni?
Szia!
Hadd kérdezzem már meg,h hány hetes vagy? Én a 32.hétben,2.terhesség,első császár volt.Engem is nagyon izgat a hegem vastagsága,csak nem tudom mikortól kezdik nézni... :S
Ti is sima szülésre készültök? Mennyi lesz a két gyermek között? Nálunk 2 év 7hónap!
Minden jót.
Köszi a választ.
Jövő csütörtökre várjuk a babát papíron. A heget a doki a 36. héttől nézi, még a múlt héten is jó vastag volt, de most 1 hét alatt több mint 2 mm-t vékonyodott. Elvileg 3 mm alatt nem engednek spontán szülni, de már erre is azt mondta, hogy nem biztos, hogy kibír egy hosszabb szülést!
Nálunk 2 év 8 hónap lesz a bébik között!
Nagyon félek ettől a hegvékonyodástól,remélem nem lesz baj Nálatok sem,és nálunk sem - majd.
És mennyi időnte nézik? Hetente,kéthetente?
Hol szültél/szülsz?Budapest?
Én úgy hallottam vhol,h 5mm alatt nem igazán engedik a sima szülést,de a vajúdás alatt válik el,h alakul a heg.
Remek. Ilyen rohamosan vékonyodhat? Most jól megijesztettél.
Nekem eddig egyszer nézte, kérésre, sok héttel ezelőtt. Akkor 8 mm volt, de azt mondta, ez csak a végén számít. Na, azóta se nézte, pedig febr. 1-re vagyok kiírva! Talán kérvényt kellene benyújtanom?! :/
2 év, 3 hónap lesz a gyerekek között, de a hasam jóval nagyobb, mint az első terhességkor, és a gyerkőc is nagyobb lesz várhatóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!