Anyukák! A gyermek születése után, változott a kapcsolatotok a párotokkal?
Nagyobb összhang esetleg, vagy eltávolodás történt?
Akik eltávolodtak, sikerült végül újra egymásra találni?
Mi sokkal jobban összekovácsolódtunk, a párom mindenben segített, ha kellett, éjjel is felkelt a gyerekhez, ha túl fáradt voltam, éppen, mert ott volt velem a szülésnél is, és az ö fogalmazása szerint "együtt hoztuk világra" a kicsit.
Emellett kettönk kapcsolata is sokkal bensöségesebb lett, testi és lelki szempontból is.
M most még abban a periódusban vagyunk h sokszor nem egyezik a véleményünk, türelmetlenek vagyunk egymással. 14 hós a picink, és még kel éjjelente 2x 3x.
Sokat segít a férjem ( ha itthon van) mert persze sokat dolgozikdolgozik és emellett még építkezünk is. Így vannak összezörrenés.
De ettől még ugyan úgy, sőt talán jobban szeretjük egymást!
Majd rendeződik a dolog nálunk is ha már többet alszunk és befejezzük a házat 😃
Egy katasztrófa lett.
Sajnos több minden összejött akkoriban, lehullottak az álarcok. Utólag látom az intő jeleket a múltban...
Ezt így nehéz megmondani. Mi eleve úgy kezdtük a kapcsolatunkat, hogy nekem már volt gyerekem, szóval a szülői szerep négy év közös gyereknevelés után a férjemnek sem volt új :)
Minket a terhesség nagyon összehozott, ha lehet ilyet mondani, bár előtte is teljes volt az összhang, de terhesen nagyon nagy volt a szerelem, kb. mint a kapcsolatunk kezdetén. Az is adott egy hatalmas pluszt, hogy a férjem bent volt a szülésnél, nyolc hónapja hallgatom, hogy ez neki mekkora élmény volt, és hogy én mekkora hős vagyok, hogy ezt kibírtam, és úgy bírtam ki, hogy alig alig jeleztem, hogy fáj :)
A kétgyerekes, kisbabás mindennapok pedig megkövetelik, hogy sokkal jobban együttműködjünk, mint korábban, és nekünk ez is nagyon jót tett. Szóval abszolút pozitív változások voltak, pedig előtte is tök jó volt a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!