Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Muszáj hátul üljek a gyerekek...

Noemi2699 kérdése:

Muszáj hátul üljek a gyerekek mellett?

Figyelt kérdés

Van egy 4éves kis fiunk és egy 1honapos. Most vettük meg az első autónkat és mindenki azzal rohamoz,hogy hátul kell üljek a gyerekek miatt. De ha én nem akarok? Még amúgy is mindig rosszul vagyok kocsiban,nekem az első ülés a felszabadítás a rosszul lét alól.

Ki mit gondol ?

2022. szept. 18. 08:08
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
75%

Én elől ültem. Ezt szokta meg mind a kettő, ez a természetes.

Plusz nem volt olyan eszköz, amivel a nagyobb elérte a kicsit a kocsi másik oldalán, hogy meg tudja ütni.

2022. szept. 18. 09:01
 12/48 anonim ***** válasza:
23%
Oxi.Üljetek elől.Ha felvetődött a kérdés, akkor biztosan nem csak nekem fura.De mondom mindegy nekem.És igen, felügyelet nélkül,mert ha elől ülsz,előre nézel nem hátra, nem látod mit csinálnak hátul.Bukhat is a kicsi,azt sem látod.Ha valami gond van, akkor értékes percek mennek el azzal,hogy félreálljatok,és hátra tudj menni.
2022. szept. 18. 09:17
 13/48 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

Én is rosszul vagyok hátul, amikor meg már ketten voltak el sem fértem volna

2022. szept. 18. 09:17
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Első gyereknél hátul ültem, de nekem jó volt. Ha nem lett volna az, akkor nem ott ültem volna. Amikor megszületett a második, attól fogva elől ülök, mert nem férnék el mellettük. Szóval egyáltalán nem muszáj hátul ülni.
2022. szept. 18. 09:22
 15/48 anonim ***** válasza:
81%
De hogy ütné meg, ha egyik az egyik oldalon a másik a másikon? Ha minkettő bevan kötve egy 4-5 éves tuti, hogy nem tud árnyúlni a kocsi másik oldalára. Mondjuk nálunk nincs a kocsiban evés, így megetetni sem tudta volna semmivel (evés közben hírtelen fékeznem kell ott nyel félre).
2022. szept. 18. 09:24
 16/48 anonim ***** válasza:
73%
Én hátul ültem a gyerekkel de csak mert fulladásig ordította magát és jobb volt szemmel tartani csak akkor kocsikáztunk mikor muszáj volt, jogsim meg kocsim is van de egyszerűen így egyedül sehova nem tudtam elvinni kb csak gyalog vagy ha valakit megkértem hogy vezessen. Fél évesen kicsit javult. Szerintem gyerek függő, hogy hátra tanácsos ülni ( az én gyerekem a saját nyálától is rendszeresen félrenyelt) de ha valakinek olyan gyereke van, hogy alszik a kocsiba vagy elvan tök felesleges oda ülni én is folyton rosszul voltam.
2022. szept. 18. 09:30
 17/48 anonim ***** válasza:
78%

Nekem egy gyerekem van, és sokszor egyedül van hátul születése óta. Egyrészt sokat megyek egyedül, és nem vagyok olyan idióta, hogy előre ültessem, még akkor is ha lehet. Mind tudjuk melyik a legveszélyesebb ülés. Másrészt az is alapvető, hogy nem adok nehéz, kemény tárgyat a 4 éves gyerek kezébe sem, ugyanis egy balesetnél komoly sérülést tud okozni. Ha betartjuk ezeket nem értem miért probléma ha a gyerekek hátul ülnek. Ha meg sír a baba átgondoljátok, meg gondolom nem

1 hónapossal utazzátok körbe az országot.

2022. szept. 18. 09:31
 18/48 anonim ***** válasza:
82%
Nekem muszáj volt, mert nem bírták az autót, tartanom kellett a zacskót, volt hogy kiszáltunk előbb mert már én is rosszul leszek.
2022. szept. 18. 09:46
 19/48 anonim ***** válasza:
37%
Igen hátra ültem mindkettővel mert iszonyat bukós babák voltak és bármikor megtörténhet a baj.
2022. szept. 18. 09:59
 20/48 anonim ***** válasza:
74%
Ha én hátul ültem volna, nem értem volna el a gázpedált. 🤣 Vettem egy tükröt amit a hátsó ülés fejtámlájára lehet rögzíteni. A visszapillantóban látom ezt a tükröt, amiben a babát. Nyilván nem tudok csinálni semmit menet közben, de legalább látom, hogy jól van. Ha meg olyankor megyünk, amikor a férjem nem dolgozik, akkor ő is elöl ül. Bár ő nem vezet🤷🏽‍♀️ így én sose tudok hátra ülni. De már a harmadik gyerekem éli túl, hogy anya nem mellette utazik.
2022. szept. 18. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!