Muszáj hátul üljek a gyerekek mellett?
Van egy 4éves kis fiunk és egy 1honapos. Most vettük meg az első autónkat és mindenki azzal rohamoz,hogy hátul kell üljek a gyerekek miatt. De ha én nem akarok? Még amúgy is mindig rosszul vagyok kocsiban,nekem az első ülés a felszabadítás a rosszul lét alól.
Ki mit gondol ?
Sose ültem hátul, talan az elejénegy kétszer, egyrészt én is ez a rosszul levős fajta vagyok, másrészt ha hátul ültem, folyton az ölembe akart lenni a gyerek, tépte ki magát az ülésből.
Ha elől ültem, nem volt semmi ilyen gond.
Amúgy, te vagy az anyuka, te érzed, nehogy már más mondja meg, hova ülj 😀
3-as: egy EGY HÓNAPOS gyereket nem érdekli, hogy kilát(na) vagy sem, mert úgyis alszik.
A másik meg, hogy egy NÉGY ÉVES gyerek nem veri a másikat, hacsak nincs valami komoly baja.
A legvitátszító kérdést írtad ki itt a gyakorin 😅
Úgy csináld ahogy neked jó
Az én lányom olyan 1,5 éves koráig végig üvöltött a kocsiban, sosem aludt, szóval ha mentünk is valahova (és nem én vezettem), bizony én mindig hátul ültem vele. Mintha így egy kicsit jobb lett volna, de legalábbis az én tehetetlenség-érzetemen javított valamelyest, hogy úgy érezhettem, minden tőlem telhetőt megteszek. Egyébként most, 2 éves elmúlt, de még mindig sokszor van, hogy kéri, hogy mellé üljek, vagy legalább fogjam a kezét, amit ugyan az anyósülésről hátranyúlva is meg tudok technikailag tenni, de se nem kényelmes, se nem biztonságos, szóval akkor már inkább hátul ülök vele. Nem _akarok_, csak az nyilván zavarja a férjem is, ha hátul folyamatosan kiabál valaki, hogy "anyaaaa, kezeeeeeeeed!" vagy sír vagy akármi. Szóval na. Amikor én vezetek, akkor nekem sem jó hallgatni, hogy folyton nyíg utánam.
Amúgy ha nem lenne ennyire bubus nálunk az autózás, én sem ülnék mellette. Az első néhány út alatt még talán, hogy biztos, ami tuti legyen, de amúgy ha nincs nagy bajuk menet közben, akkor nem erőltetném a kérdést. Én is hányós típus vagyok, egyébként. Nem volt jó az utóbbi több, mint 2 év autózás szempontból, na :D
Felugyelet nelkul? Ott fog ulni kozvetlenul elotte, par centire, koztuk egy ules kihagyva, kemeny jatekot gondolom, nem ad a kezebe, amivel megdobhatja, 5 ponton rogzitett ovvel van meg egy 4 eves bekotve, hogyan tud benne kart tenni?
3 ev 9 honap van a gyerekeim kozott, siman ulhettem volna elol. En nem akartam, mert sirosak voltak kicsikent, es folyton kellett valamiben segiteni, hogy a ferjem a vezetesre tudjon koncentralni. Tok jo volt, mikor mar nagyobbak voltak, es elore ulhettem. Kerdezo, te ismered a gyerekeket, csak te tudhatod, hogy hol jobb ulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!