Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszul, hogy...

Én gondolom rosszul, hogy verés járna annak a 9 és annak a 7 éves gyereknek, aki megver egy 2 és fél éves gyereket?

Figyelt kérdés

Most leszögezem, hogy nem érdekel, hogy ki mit lát otthon, mert én is láttam jó sok mindent otthon a négy fal között, mégse lettem pszichopata és nem bántottam másokat. És nem igazán hiszek abban, hogy a szülő a hibás csak ebben, nem minden gyereket lehet liberálisan nevelni, meg dumcsizással jobb belátásra téríteni.

Megverte a kislányomat a két unokatesója, amikor a nagyanyjuknál voltak. Anyósom többször rájuk szólt, a kislányomat ki is vitte a konyhába játszani, utána meg a két gyerek kockával kezdte dobálni. Ellökték, a karjánál, lábánál húzták, dobálták, többször ráütöttek. Legszívesebben úgy megverném őket, hogy maguk alá csinálnának, lelki szemeimmel el is képzeltem, de ott előttük is magukból kikelve elmondtam. Sógornőm felhívott, hogy el lesz beszélgetve vele. Hát sokat fog vele érni, biztos nem fog több ilyet csinálni mással se.

Mindenki szerint túlreagálom.

2022. szept. 11. 11:43
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
79%

9 és 7 eves iskolás korú gyerekek kínoztak ketten egy olyat, aki még ovis korú sincs, ráadasul a rokonuk, egy felnőtt jelenlétében, aki szintén.

Aki szerint ehhez elég egy kis ejnye-bejnye a két nagyobb gyereknek és kész, az kicsit gondoljon már bele jobban, mi történt itt.

Nem pofoznám fel őket így utólag, viszont a közelébe nem engedném többet a gyerekemet a jelenlétem nélkül többet egyiknek sem a háromból. A nagyi láthatja esetleg. A két kis köcsög nem, és én sem akarnám latni őket.

2022. szept. 11. 16:55
 32/42 anonim ***** válasza:
81%

#25 miből gondolod, hogy a kérdező gyereke 9 éves koràban 2 éveseket ütlegel maj? Olyan természetességgel írtok erről meg véditek a 2 kis görcsöt mintha mindennapi esemény lenne, hogy egy bölcsis korút eltàngàl !2! kisiskolàs.

Nálatok ez a norma??

2022. szept. 11. 17:19
 33/42 anonim ***** válasza:
78%
A 28-as gyereke is ilyen 2 éveseket verő. "Vicces", hogy még az ilyeneknek àll feljebb. A ti karjaitokat kéne csalàdostul töeni, hogy ne tudjatok poénból olyat bàntani aki még a pelenkàt se hagyta el. Mi jön még, majd babakorúakat ver a szent gyermeteket, és akkor is ti lesztek az àldozat? Nevetséges.
2022. szept. 11. 17:45
 34/42 anonim ***** válasza:
87%
28, a 7 és 9 evesek is a mama nyakába voltak sózva, ha már ilyen vehemensen véded a kérdező szent gyermekeit.
2022. szept. 11. 19:26
 35/42 anonim ***** válasza:
89%
*kérdező sógornőjének
2022. szept. 11. 19:27
 36/42 anonim ***** válasza:
89%

A kérdezőből az indulat beszél, nyilván nem fogja megtenni, de igen, jogos lenne pár nevelő célzatú pofon... De már késő, helyben kellett volna a nagyinak, nem csak hüledezni.

Legközelebb is megteszik majd mással, hisz csak kis ejnye-bejnye jár érte. Lehet otthon is ezt látják.

Akik meg védik a kis szarokat, képzeljék csak maguk elé a jelenetsort...

2022. szept. 11. 19:36
 37/42 anonim ***** válasza:
60%

El tudom képzelni, hogy ezt látják otthon, vagy az iskolában illetve velük is ezt teszik. Az erőszak erőszakot szül :( Vagy nagyon erőszakos meséket néznek.

A verés semmiképp sem megoldás. Pszichológushoz vinném őket.

2022. szept. 11. 19:44
 38/42 anonim ***** válasza:
36%

Én nem hibáztatom a mamát. Ő próbált tenni ellenne és hogy nem pofozta fel az unokáit... Jól tetted, ez a szülők dolga.

Meg aztán semmit nem tudunk a nagyiról. Hány éves, hány gyereket nevelt fel, mekkora különbséggel... Valószínűleg nem hármat, 7 év különbséggel a kicsi és a legnagyobb között.

Meg biztosan őt is meg lepte a dolog.

De én se engedném oda többet a gyerekemet, az fix.

2022. szept. 11. 20:41
 39/42 anonim ***** válasza:
57%
Feltételezem, hogy a nagyi még bőven cselekvőképes, máskülönben nem bíznának és ennyi kisgyereket egyszerre.
2022. szept. 11. 22:38
 40/42 anonim ***** válasza:
43%
*bíznának rá
2022. szept. 11. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!