2 és fél éves gyereknek társas? Tudtok ajánlani valamit?
Nagyon szeret kártyázni, ismeri a számokat 20-ig, tud is számolni 10-ig de már unjuk a kártyázást ezért szeretném kipróbálni vele a társast, így karácsonyra jó ajándék lenne.
De komolyan a legtöbb már ilyen hogy etesd meg a malacot,meg tömd tele a kukát,szarasd meg a buksi kutyát, halászd a kakikat..
Ezeket nem kitaláltam tényleg ilyeneket találtam..
Valami olyan kéne hogy dobókockával dobni és lépegetni de még is valami furfangosabb..
Ilyen bedugós macis társasa van ha rossz helyre dugja akkor kiugrik . a maci, de már unja.
Köszönöm a segítségeteket!
Lotti karotti - ebben csak 3ig kell tudnia számolni.
Kajacsata - szeretik a lapokat osztani, gyorsasági játék. Az nyer, aki többet gyűjt össze.
Zingo - ez egy bingó játék
A dobj és lépj társasosok elèg unalmasak, de jó lehet a Bogyó Babóca úton az oviba, 3 évesen úgyis aktuális lesz.
Nálunk kiscsoportos az ilyen dobj és lépj szerű ki nevet a végén T szereti vagy van az a retro létra-maci lecsúszós.
Amúgy engem is idegesít az undi Guszti és hasonló hülye játékok 😀
Az undi gusztit otthon kivitelezheted egy zsákkal és beledugsz bármit, aztán lehet tapogatni. Az enyém imádta. Ahogy a Granna- Zsákbamacska játékát is.
Volt egy bevásárlós játékunk, Gone Shopping azt hiszem a neve, az is nagy kedvenc volt. És szintén kicsiknek való a Gyümölcsöskert -otthon is el lehet készíteni, mert baromi drága és a Boribon-os szamóca vadászat.
Köszönöm, szerintem a bogyó és babócás indulás az oviba lesz vagy a mancs őrjárat spin master.
Bogyós jobb mert dobókockás, de mancs őrjáratot meg imádja.
Na majd kiválasztjuk, köszönöm a segítségeteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!