2,5 éves gyereknek már van olyan, hogy társas játék?
Figyelt kérdés
Vagy valami olyan játék amivel mi a szülei is be szállhatunk a játékba? Sokat leszünk otthon majd hármasban otthon az ünnepek alatt és olya játékokat szeretnénk venni meg kérni majd ajándékba amivel tudnánk a kesfiunkkal játszani. Ötleteket várnék. Köszönöm előre is!
Persze hogy van, kisfiammal már akkor is vasutat építettünk amikor még 2 éves sem volt, szerintem az nagyon jó móka, az ikeás vonatszett nagyon jó, és nem is drága. Bogyó és Babóca képkereső társasjátékot is nagyon szereti, és amikor 1 éves volt, már memóriakártyáztunk, de csak úgy hogy kiraktam 16 kártyát felfordítva hogy látsszon a kép (8 párt) összekeverve, és megkereste az egyformákat. 2 évesen már 8-12 db-bal lefordítva is lehet játszani. Dominozni is tudnak szerintem, bár még nem próbáltam.
2014. nov. 10. 21:18
3/7 anonim válasza:
A Bogyó és Babócát más is írta :)
2014. nov. 10. 21:19
4/7 A kérdező kommentje:
De jo ötletek! Nagyon köszönöm! Még jöhetnek!
2014. nov. 10. 21:28
5/7 anonim válasza:
Nekem a 4évesem kapott egy CandyLand nevű társast, amit az akkor 2éves kisöccsével együtt tudtunk játszani. Az elején kellett kicsit segíteni neki, de nagyon hamar tudta a szabályokat. Itt nem dobókocka van, hanem színes kártyák, és amilyen színt húz, oda kell lépni, így haladnak a bábuk. VAnnak benne csavarok- izgalmas kis játék. :)
Meg kb 3éves korától a kígyók és létrák játékot szerette még nagyon.
2014. nov. 10. 21:33
6/7 anonim válasza:
Igaz nem társas de pont 2,5 évesen kapta és imádta és együtt is lehet vele játszani:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!