Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyereknek már van...

2,5 éves gyereknek már van olyan, hogy társas játék?

Figyelt kérdés
Vagy valami olyan játék amivel mi a szülei is be szállhatunk a játékba? Sokat leszünk otthon majd hármasban otthon az ünnepek alatt és olya játékokat szeretnénk venni meg kérni majd ajándékba amivel tudnánk a kesfiunkkal játszani. Ötleteket várnék. Köszönöm előre is!

2014. nov. 10. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. nov. 10. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy van, kisfiammal már akkor is vasutat építettünk amikor még 2 éves sem volt, szerintem az nagyon jó móka, az ikeás vonatszett nagyon jó, és nem is drága. Bogyó és Babóca képkereső társasjátékot is nagyon szereti, és amikor 1 éves volt, már memóriakártyáztunk, de csak úgy hogy kiraktam 16 kártyát felfordítva hogy látsszon a kép (8 párt) összekeverve, és megkereste az egyformákat. 2 évesen már 8-12 db-bal lefordítva is lehet játszani. Dominozni is tudnak szerintem, bár még nem próbáltam.
2014. nov. 10. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
A Bogyó és Babócát más is írta :)
2014. nov. 10. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
De jo ötletek! Nagyon köszönöm! Még jöhetnek!
2014. nov. 10. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 4évesem kapott egy CandyLand nevű társast, amit az akkor 2éves kisöccsével együtt tudtunk játszani. Az elején kellett kicsit segíteni neki, de nagyon hamar tudta a szabályokat. Itt nem dobókocka van, hanem színes kártyák, és amilyen színt húz, oda kell lépni, így haladnak a bábuk. VAnnak benne csavarok- izgalmas kis játék. :)

Meg kb 3éves korától a kígyók és létrák játékot szerette még nagyon.

2014. nov. 10. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Igaz nem társas de pont 2,5 évesen kapta és imádta és együtt is lehet vele játszani:

https://www.youtube.com/watch?v=WAFtZlmIKnE

[link]

Apának minden nap másképp kell összepakolni,más variációba és természetesen a fiúnk is mindíg segített benne!

most 4,5 éves ,pont valamelyik nap vettük újra elő és még mindíg hatalmas élmény volt neki!Szóval sztem ez nagyon sokáig jó játék!

2014. nov. 11. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Hasonlo van nekünk kis dinos autokal. Nem nagyin érdekelte eddig. Sajnos. Én szoktam vele játszani leginkább.
2014. nov. 11. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!