Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszul, hogy...

Én gondolom rosszul, hogy verés járna annak a 9 és annak a 7 éves gyereknek, aki megver egy 2 és fél éves gyereket?

Figyelt kérdés

Most leszögezem, hogy nem érdekel, hogy ki mit lát otthon, mert én is láttam jó sok mindent otthon a négy fal között, mégse lettem pszichopata és nem bántottam másokat. És nem igazán hiszek abban, hogy a szülő a hibás csak ebben, nem minden gyereket lehet liberálisan nevelni, meg dumcsizással jobb belátásra téríteni.

Megverte a kislányomat a két unokatesója, amikor a nagyanyjuknál voltak. Anyósom többször rájuk szólt, a kislányomat ki is vitte a konyhába játszani, utána meg a két gyerek kockával kezdte dobálni. Ellökték, a karjánál, lábánál húzták, dobálták, többször ráütöttek. Legszívesebben úgy megverném őket, hogy maguk alá csinálnának, lelki szemeimmel el is képzeltem, de ott előttük is magukból kikelve elmondtam. Sógornőm felhívott, hogy el lesz beszélgetve vele. Hát sokat fog vele érni, biztos nem fog több ilyet csinálni mással se.

Mindenki szerint túlreagálom.

2022. szept. 11. 11:43
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
79%

"Ha ugyan azt csinálod amit ők, tehát megversz egy jóval kisebbet abból mit tanulnak."

Nem, nem ugyanazt csinálja, mint ők. Mivel ők egy védtelen, náluk jóval kisebbet bántottak heccből, ők pedig ezért kapnának, amit elkövettek. Ok-okozat.

Nem ugyanaz a két szituáció, valakit csak úgy kínozni, mint jogos büntetést kapni.

Pont ez lesz a baj, mivel semmi elrettentő példát nem fognak látni.

2022. szept. 11. 15:11
 22/42 anonim ***** válasza:
84%
Én is felképeltem volna őket. Hova tovább a nagyi is utoljára "vigyázott" volna a gyerekemre.
2022. szept. 11. 15:52
 23/42 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, ha a te gyereked bántana mást, akkor gondolom ugyan úgy megverheti a másik gyerek anyja a tiédet igaz?
2022. szept. 11. 16:04
 24/42 anonim ***** válasza:
72%
23 Nem verheti meg más a gyerekem. Ahogy a kérdező se tette. De ha az én 7 vagy 9 évesem bántana egy ilyen kicsi gyereket TŐLEM kapna egy akkorát hogy míg él nem felejti el.
2022. szept. 11. 16:23
 25/42 anonim ***** válasza:
26%
24es, de, a kérdező meg akarta verni azokat a gyerekeket. Úgyhogy, ezek szerint ha az ő gyereke bántaná az enyémet, jól megrugdoshatnám pusztán nevelői célzattal, hogy megtanulja milyen ha az nálunk erősebbek bántanak.
2022. szept. 11. 16:31
 26/42 anonim ***** válasza:
95%
Akarta. Megtette? Nem. Te még sose gondoltál olyanra amit meg nem tettél utána? Ezt nevezik önuralomnak. Tudod ez különböztet meg az állatoktól
2022. szept. 11. 16:41
 27/42 anonim ***** válasza:
83%
Itt az anyósnak kellett volna még frissiben lekeverni 2 büdös nagy pofont, és elmondani miért kapták. Így pontosan tudnák is. Nem utólag pofázni meg ejnye-bejnyézni.
2022. szept. 11. 16:43
 28/42 anonim ***** válasza:
11%
Hát az biztos ha a kérdező kezet emelne a gyerekemre darabokra törném a karját mosolyogva. Mindkettőt. Ha pofázik akkor a lábait is :-) Nem kell a mama nyakába sózni a gyereket.
2022. szept. 11. 16:46
 29/42 anonim ***** válasza:
92%

"Ellökték, a karjánál, lábánál húzták, dobálták, többször ráütöttek. "

Ez nem pár másodperc, és gondolom az anyós mondta el.

Tehát ez úgy hangzik, mintha mindent végignézte volna.

Már az "ellökte" után nem szabadott volna folytatódnia a történetnek.

Egyértelmű ki a felelős és az alkalmatlan az egészben.

2022. szept. 11. 16:46
 30/42 anonim ***** válasza:
88%

Ja, és egy 9 éves gyerek már azért igencsak felfogja mit csinál.

Szóval egy idióta, agresszív, szadista kis köcsögről van szó, és minél előbb pszichológushoz kell vinni! A 7 éves meg őt utánozza.

2022. szept. 11. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!