Köteles az óvoda a gyereket bevenni vagy ez puszira van?
Tavasszal beirattam a gyermeket az óvodába, áprilisban töltötte a két évet.
Beiratkozáskor az óvoda vezetője azt mondta, hogy 2,5 éves korától vihetem, tehát most októbertől.
Ma találkoztam az óvónővel az utcán. Mondtam, akkor hamarosan majd találkozunk viszem a gyermeket. Aztán el kezdett nekem vetíteni, hogy majd lehet csak tavasszal mert most sok az új kisgyerek a csoportban.
Ez törvényes így? Várandós vagyok a masodikkal.. Vagy csak akkor járhat a gyermekem, ha aktív munkaviszonyom van.
Ha ezt tudom előre, lehet beiratom egy inkább egy fizetős bölcsibe, de ott már szerintem elfogytak a helyek.
Eléggé ki vagyok akadva.
Kérdező szüljél még vagy nyolcat majd neveli helyetted őket az óvoda bölcsőde meg az iskola:-D Gondolom milyen boldog a gyereked mert az anyja szabadulni akar tőle hogy otthon nézhesse a török szappanoperákat míg a férje eltartja
Aki meg a 0-24es ellátással jön: A ti gyereketek nem aludt soha, egy percet se? Mert egy alvó gyerekkel olyan hatalmas nagy meló nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!