Kisgyerekemnek 4 éves decemberben lejárt a személyi igazolványa, nagyon késő ha februárban lesz időm újat igényelni?
Figyelt kérdés
Nem utazunk külföldre stb,tegnap 20:27
1/14 anonim válasza:
Hivatalosan késő, gyakorlatban nem lesz belőle semmi gond.
3/14 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, akkor 2,5 evig maszkaltam szemelyi nelkul. Lejart, de el is hagytam es szartam ra (fiatal voltam, na😂). Valahogy addig nem is kellett sehova.
Csinaltattam ujat, aztan ennyi. Nem tortent semmi.
4/14 anonim válasza:
Nem.
(mi tavaly mentünk az egyik szomszéd országba úgy, hogy pár hónapja le volt járva a 10 évesünké - induláskor láttam csak...)
6/14 anonim válasza:
5, annak aki nem barlangban él, elég sok helyre kellhet (azon túl, hogy egyébként is kötelező születéstől).
Nyilván 2 hónap "igazolványtalanságba" nem hal bele senki, ha addig úgy alakítja, hogy véletlenül se kelljen.
7/14 anonim válasza:
6 Sehol nem kellett és nem barlangban élünk. De egyébként akinek meg kell, az csak el tudja dönteni, sürgős-e megcsinaltatni. Ezért született a kérdés, szerintem jogosan: kellett-e már valahova, vagy nem kellett?
8/14 anonim válasza:
7, ezek szerint nem voltatok vele még belföldön szállodában, nem igazoltatott rendőr, nem utazott külföldre, ovis beíratkozáskor is kérik (szabálykövető hekyen), diákigazolványt se csinálnak nélküle, gyerekkedvezményhez elkérhetik bárhol...stb.
9/14 anonim válasza:
8-as, belföldön nem kértek semmit, külföldön igen, de van útlevél. Azért azt ugye te se gondolog komolyan hogy gyerekeket igazoltat a rendőr? Max. ha lopni is viszed magaddal a piacra, de szerintem még akkor is csak téged, a felnőttet igazoltatjak. Beiratkozás: nem kérték. Diákigazolvány meg van, az olyan szinten nem kellett sehova, hogy évek óta ott van a fiókban. Gyerekkedvezmeny: azt nem tudom, nem sokszor élünk ilyenekkel, szerintem nem kérik, látják, hogy gyerek. Most ennek fényében nem látom olyan problémásnak, hogy 2 hónapig nincs szemelyije.
10/14 anonim válasza:
Jezusom,most hogy igy mondod, nekunk is lejart decemberben az 5 evesnek. De szerintem sem surgos,ha nem megyunk kulfoldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!