Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék 3.gyermeket az első...

Szeretnék 3.gyermeket az első 12 evés második 4 evés szeretnék 3.gyermeket , de a férjem teljesen ellenzi ilyenkor mi lenne az okos döntés váljak el est kezdjem újra az életem hátha a második házasságából lenne egy harmadik vagy mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy harmadik és nem szeretné max még tartom, de valók inkább ha nem kéri és ha kell egyedül nevelem őket munkahely anyagi biztonság meg van !! Szerintetek?
nov. 14. 15:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell válni csak mert ő nem akar harmadikat? Marha nagy szerelem lehet ha csak azért bepasiznál hogy legyen 3. Gyerek... jobb is ha megszabadul tőled.
nov. 14. 15:33
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Mielőtt megcsináltatok kettőt, nem beszéltetek róla soha, hogy ki hányat szeretne??
nov. 14. 16:09
 3/15 anonim ***** válasza:
22%

Emiatt nem kéne válni szerintem. Egyébként mi az indoka?

(Ezt sose értem, mikor a férfiak nem akarnak több gyereket... Úgyis az anya cipeli a nagyobb terhet.)

nov. 14. 16:11
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Normális házasságban ezt megbeszélik, nem válnak vagy azzal fenyegetik a férjet.

Ha meg olyan szar a kapcsolat, minek oda harmadik gyerek?

Van 2 gyerek. Gondold végig, mégis mi motivál a harmadik gyerekben? És kérdezd meg a férjed, mik az ő ellenérvei. Talán tök jogosak: nem bírnátok anyagilag, így is szarrá dolgozza magát.

Te dolgozol? Teljes állásban?

nov. 14. 16:17
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Ultra gáznak tartom, hogy számodra a meglévő családod és partnerednél fontosabb egy harmadik gyermek vállalása.

Írom ezt három gyerekesként, de mi közösen vállaltuk, akartuk mindketten, és rögtön le is szőgezném mielőtt bárki el kezdené, nem , nem csok-ra vállalt gyermek.

Ha ezért képes lennél mindent eldobni, ott nagyon nagy bajok vannak, fejben is és az egész kapcsolatban is.

Egyáltalán megtudod fogalmazni miért élet halál kérdése számodra egy harmadik gyermek? Vagy csak szimplán a fejedben vetted, hogy KELL?!

Egy gyereknek nem csak anyagi biztonság kell, hanem szerető család is, nem csak egy önző anya.

nov. 14. 16:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Elvennéd az apjukat a meglévőknek csak hogy te szülhess egy harmadikat? Ez az önzőség tetőfoka.
nov. 14. 16:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább elválnál és tönkrevágnád a már meglévő gyerekeid életét, hogy legyen egy harmadik?? Csak gratulálni tudok. Felelős anyai gondolkodás 🤔
nov. 14. 17:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tudom mondani, hogy a házasságod nagyon nincs rendben, ha ezért elválnál. Lehet, hogy most van anyagi biztonság, de későbbiekben 3 gyereknél nem biztos, hogy lesz. Mit csinálsz, ha elapad a pénzforrás? Leépítés a cégnél vagy valamiért elküldenek és sokkal kevesebbet tudnál keresni. Sokan csak az aktuális helyzetet látják és a jövőre nem is gondolnak. A másik fele meg hogy képes lennél elvenni a gyerekeket az apjuktól és megfosztani a csecsemőt attól, hogy a kezdetektől apával nőjön fel. Ahogy látom csak magadra gondolsz és a meglévő családodra egy cseppet se.
nov. 14. 18:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy stabil házasság anyagi biztonsággal 2 gyerekkel még mindig 1000x jobb, mint 3 gyerekes szingli anyaként végezni. Ha elhagyod és találsz új párt aki gyereket akar az is 2-3 év minimum. Nem értem minek a 3. amúgy. Ha szereted a férjedet ilyen eszedbe sem jutna, hogy elhagyd.

A kérdés és a helyzet is szürreális.

Mások összetennék 2 kezüket egy családért, főleg olyanért, ahol nem az apuka hagyja el az anyukát, te meg egy nem létező gyerekért elhagynád.

nov. 14. 19:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem akarsz a babázásból kinőni.. lehet ezzel kéne foglalkozni..

gondolom a férjed nem véletlenül ellenzi.

nov. 15. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!