A 9. dpo-nál tartok. Ez a harmadik próbálkozós hónap. Van itt még valaki aki esetleg ugyan itt tart ? Izgulhatnánk együtt.
Ma 9 dpo szinten🤗
Mi kistesóval kezdtünk próbálkozni a hónapban, a kisfiamat 11 dpon egyertelmuen mutatta a teszt😁
Néha van hasszurka, vagy hirtelen mozdulatnál benyilal, ez akkor is megvolt. Annó 9 dpo este hányingerem volt, akkor kezdtem sejteni, hát majd meglátjuk, nem élem bele magam nagyon, kisfiamra is sokat vártunk. :)
Én is drukkolok:)
Második baba nekünk, mi 14 hónapja próbálkozunk....
Ma vagyok a 8. Dpo-n. Nekem esténként szoktak lenni, főleg lefekvéskor görcseim.
Annak idején nekem is a 11. Dpo-n délután szép pozitív volt a teszt :)
Szia!
11.dpo van ma, nem merek még tesztelni.
Két gyermekem van már, decmberben volt vetélésem, ez a második próbálkozós hónapunk azóta.
Kb 5 napja vannak mensis görcseim.
Szia, nekem is ma van a 9.dpo :)
Nekem is vannak görcsök ugyanígy, mint neked kérdező :)
Csak nekem pluszban van ilyen mellviszketés is, ami még életemben nem volt. Nekem is volt missed ab január elején, nekünk is 2. próbálkozós hónap!
Mindenkinek pozitív tesztet kívánok 😘
30/N
Szia. Én 6-7.dpo-n vagyok. Nekem nagyon feltűnően nagyon mennyiségű fehér sűrű folyásom van. (Bocsi) :D
1-2 napja elborul az agyam a szénhidrátok terén ami nagyon nem jellemző rám. Drukkolok nektek! :)
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat. Mindenkinek drukkolok nagyon!! Kedves 8-as nekem szokott lenni ovu után hasonló de ez most teljesen elmaradt. Az tvágyam egyébként nekem is megugrott.
Korán van még 9-10 dpon is tesztelni sok helyen azt olvasom, kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!