A 9. dpo-nál tartok. Ez a harmadik próbálkozós hónap. Van itt még valaki aki esetleg ugyan itt tart ? Izgulhatnánk együtt.
Kedves 7-es/19-es, gratulálok nektek :) Olvastam hogy volt egy missed ab nektek január elején, igazán sajnálom.
Sajnos ismerős érzés számunkra is. Nekem június végén volt. A következő hónap sajnos sikertelen volt.
Ha jól számoltam februárban nektek sem jött össze. Esetleg tudsz tanácsot adni hogy ha csináltál bármi újat ebben a próbálkozásban hogy sikeres hónap volt?
Nagyon reménykedünk hogy nekünk is össze jön most! Aug 23-on van a nem várt.
Sziasztok!5-ös vagyok.
Azóta 20 hetes kismama😊
Akinek még nem sikerült megy a drukk!
Kedves utolsó..
Mi kétnaponta bújtunk össze a férjemmel, E,D,C vitamint és Folsavat szedtem műtét utántól.Decemberben műtöttek, áprilisban pozitív lett.
Sok sikert!
28-as. 2 mensim volt a januári vetélés után, a 3. nem jött már meg ugye. A 2 ciklust ovutesztekkel követtem. Volt peteérési fájdalom, és a 3. ciklusban a fájdalom napjára hagyatkoztam már csak, nem figyelgettem magam más módon. Plusz pár kg-t fogytam, mert odafigyeltem az étkezésre és minden reggel fél óra mozgással indítottam a napot. Aztán hányingerrel indult a nap és a délután egy pozitív tesztet hozott. :)
Ennyit csináltam igazából. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!