Ha a férjemmel csak barátként es szülőtársként élünk együtt, de nincs nagy romantika, az hat negatívan kisgyerekekre?(bővebben kifejtve lent)
Szerintem ha ez nem okoz frusztrációt, ki nem mondott szemrehányásokat egymás felé, akkor a gyerekekre nincs rossz hatással.
Arra kell vigyázni / felkészülni, hogy ha ebben a helyzetben valamelyikőtök beleszeret valaki másba, akkor azt hogy fogjátok kezelni, mert az viszont már komoly hatással lehet a gyerekekre is.
És hogy szóltok egymáshoz? Egyáltalán szóltok? A gyengédség, fizikai kontaktus hiánya mindenesetre káros hatással van a gyerekekre, mert nem látnak egészséges mintát.
A férjeddel valami nem stimmel. Vagy megcsal, vagy homokos vagy aszexuális és csak falból házasodott. Magadat meg kiteszed a szex- és örömnélküliségnek. Kár erre ítélned magad, és ne a gyerek legyen a szempont.
Nem hinném, hogy rossz hatással lenne a gyerekekre. Most az, hogy anya meg apa nem fogja egymas kezét, nem alszik együtt, nem szexel, ez pknt nem a gyerekekre tartozik.
Ők azt látják, hogs kiegyensulyozott, boldog emberek a szüleik. Akár együtt, akár külőn. Nincs veszekedés, nézeteltérés, stb ami miatt a gyerek sérülhetne.
Én a saját lelkemért jobban aggodnék. Nekem pl egy ilyen se veled se nélküled kapcsolat nem menne. Ami miatt ingerült lennék, az viszont ártana a gyerekeknek.
Ha valahol kialudt a láng, felesleges az időt húzni, ki kell mondani nem megy és ennyi. Az a láng nagyon valószínű hogy nem fog újra gyulladni.
Az meg senkinek nem jó, hogy az embernek "szeretethiánya" legyen. A testiségről meg már nem is beszélek.
Igen, ez benne van a pakliban! Egyelőre egyikünk sem szeretne masik romantikus kapcsolatot, ezt is megbeszéltük, ő részéről max csak valami kaland férhet bele, illetve baratsag es amikor volt egy kalandja, akkor arról is tudtam 🙈 nekem -ha a par ev alatt nem tudjuk a hazassag részét helyrehozni- akkor max a romantika hiányozna Es emiatt esetleg nyitott lennék egy párkapcsolatra olyasvalakivel, aki az elejétől tudja, h gyerekeim vannak es -az ebben az esetben volt férjemmel- barati viszonyban es mindennapi kapcsolatban állok.
Nyilván másik párt, főleg ami nem komoly, eszembe /eszünkbe sem jutna felvinni a gyerekekhez, de ahogy mondtam, a gyerekek az elso számu prioritás mindkettőnk szamara, ezért ha a 2 ev mulva ugy is alakul, h legyen csak puszta baratsag es váljunk külön, a ferjem ugyanúgy ellátná apai kötelességet, hétvégén programoznank együtt, a közelben vagy a szomszédban lakna vagy egy nagy lakást/hazat berelnenk együtt, de ha ugy alakulna, lehetne kalandja, elmehetne vacsorázni egy masik lánnyal es en is ismerkedhetnek (ha valaki nyitott lenne egy gyerekes anyukára), mert akkor en viszont nem zárnám ki egy uj romantikus kapcsolat, potenciális későbbi hazassag létrejöttét; azonban ezt a ferjem magáról nem tudja elképzelni. Azt tudni kell, h a ferjem nem is magyar es en sem itt nőttem fel, ezért is vagyunk sokkal szabadabbak ebben a témában
És ez számodra elég a boldogsághoz?
"A barátságból lett szerelem." Tényleg? Vagy inkább megszokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!