Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valentin nap van. Veszélyeztet...

Valentin nap van. Veszélyeztetett terhesként hogyan tudok romantikát csempészni az életünkbe?

Figyelt kérdés
Már 2 hete szigorú fekvés van előírva, mert megindult a szülésem 33. hétre. Már előtte sem lehettünk együtt a férjemmel (kb. 2 hónapja). Fiatalok vagyunk és látom rajta, hogy nagyon hiányzik neki. Őszintén szólva nekem is. De tiltólistán van az együttlét. Hogyan tudnék mégis egy kicsit könnyíteni ezen a dolgon?
2009. febr. 14. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan? A szaddal!

Kerd a ferjedet fekudjon melled az agyba, es kenyeztesd a szaddal, amig el nem elvez a gyonyortol! Ezenkivul van alkoholmentes pezsgo, igyal azt, es egyetek sutit is, valami finomat!

Aztan ha meglesz a babo, duplam unnepeltek majd!

Minden jot nektek, mikorra vagy kiirva, elso babad lesz?

2009. febr. 14. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem 23 hetesen indult be a szülés( vagy a másik orvosom szerint a késői vetélés), de szerencsére nem lett baj.

Nekem is fekvést írtak elő, de a szextől nem tiltottak el...

kézzel is kielégítheted, vagy ahogy itt már írták, orálisan.

2009. febr. 14. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor ne a szex legyen a legfontosabb, de persze a közösülésen kívül bármi megengedett a te részedről, ahogy jól esik, úgy kényezteted a párod. Te tűrtőztesd magad az orgazmustól, mert az bajt okozhat, de amúgy mást szabad.

NEkem elég volt egy összebújás, egy beszélgetés, simogatás, melegség, egy jó film, süti:-)

29. héttől voltam eltiltva a szextől, plusz szülés után 4 hetet vártunk, akkor már nem váladékoztam .

2009. febr. 14. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat Nektek!
2009. febr. 15. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!