Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, Ha a férjetek meg...

Lányok, Ha a férjetek meg akarna lepni benneteket valami szülinapi romantikával, akkor minek örülnétek. Hova vigyen mit csináljon?

Figyelt kérdés
Apa, meg akarja lepni anyut valamivel és a segítségemet kérte, de fogalmam sincs mit mondjak, hova vigye anyut. :( Segítsetek légyszike. Köszönöm
2009. ápr. 22. 13:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocs,hogy ide írtam, de itt anyukák vannak és jó helyet nem is találhattam volna, ahov írjam. Köszi, ha nem törlitek
2009. ápr. 22. 13:02
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Édesapád helyében, anyukádat elvinném Szilvásváradra! Gyönyörű hely, ha más nem, egy hosszú hétvégére! Ahol nem kell sütni-főznie, és jókat kirándulhatnak a gyönyörű helyen.Vannak egész olcsó és kultúrált magánszállások, csodás hely! Boldog szülinapot anyudnak!:-)
2009. ápr. 22. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Mivel nekem egy most 6 hónapos fiam van,aki a szülinapomkor már 9 hónapos lesz,én annak örülnék,ha így 3an lemennénk egy hosszú hétvégére a Balcsira,de persze a romantika végett jöjjön a sógornőm vagy papa,aki addig vigyáz a gyerkőcre.

De szerintem mostanában nagyon menő a wellness hétvége is.De ez attól is függ hány évesek :-)

2009. ápr. 22. 13:07
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Hát midnenképp vmi olyan helyre ahová már régóta vágyik,nemtudom mit szeret,musical,színház,vmi előadás,aztán amíg ők ott vanak,beizzítanám a nagyit v vkit aki tud főzni,leadnám a menüt, a gyerekeket megkérném,hogy dszítség fel szépen az asztalt,virág miegymás, a hálószoba felé vezető utat rakjk ki mécsesekkel és szirmokkal az ágyra is hintsenek ,majd lépjeken le nagyihoz vagy barátokhoz lehetőleg másnapig:D
2009. ápr. 22. 13:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Csak egy estét szeretne. Valahova elvinni vacsizni. 46

évesek

2009. ápr. 22. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Bocsi első voltam, és elnéztem a kérdést.:-)

Az alsópáhoki kolping hotelt javasolnám, ha picivel mentek! Boldog Szülinapot!

2009. ápr. 22. 13:10
 7/11 A kérdező kommentje:
jól értelmezted. Szüleimről van szó:)
2009. ápr. 22. 13:11
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Első vagyok, mégiscsak jól értettem:-)

Vacsorázni pedig a Pomo Doroba vinném, 1051.Bp.Arany J.u.9. Isteni ételek vannak, fantasztikus kiszolgálással.

2009. ápr. 22. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Első voltam, köszi a lepontozást! Hajrá!
2009. ápr. 22. 13:39
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

Még jó, hogy a második válaszolót felpontozták, igaz nem a kérdésre válaszolt.

Bunkó pontozó:-)

2009. ápr. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!