Felköszöntött benneteket a párotok anyák napján a beszélni még nem tudó babátok nevében?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 13:54
1/18 anonim válasza:
Nem, pedig már 2 gyerek is van :( Ki is akadtam :(
2/18 anonim válasza:
Igen, mondta, hogy boldog anyák napját, megölelt és megszeretett. Mi nem szoktunk ajándékozni.
3/18 anonim válasza:
megbeszéltük, hogy idén még nem. De jövőre már tervezzük. Persze nem nagy csinnadrattával, csak jelképesen. Azért mondta ám a párom, hogy "anyuci gyere ide" meg "anyuci nézd a fiad" stb. :))
4/18 anonim válasza:
Elvitt anyák napja alkalmából fagyizni :)))
5/18 anonim válasza:
Kaptam tőle egy csokor orgonát, meg egy pici csokor virágot külön - azt a babánk nevében. :)
6/18 anonim válasza:
Szia! Nekünk már a 2. anyák napja volt, most 13 hónapos a lányunk. Sem tavaly, sem idén nem volt ennyi esze, de most meg is jegyeztem neki, olyan rosszul esett. Egyébként meg imádom a férjem, nagyon jó a házasságunk, de valahogy mégsem köszöntött fel a lányunkkal. Mindig ilyen és egyszerűen nem tudok változtatni rajta, na mindegy, nem itt siránkozok :)
7/18 anonim válasza:
Felköszöntött 8 hónapos kislányunk nevében. Sajnos csak telefonon, mert külföldön dolgozik, de korán reggel hívott, és elénekelte az Orgona ágát... Jó volt nagyon, örültem!
10/18 anonim válasza:
nem,de ő ilyen,mindent elfelejt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!