Anyukak, nalatok mi a helyzet mobiltelefon ugyben? Erdekel benneteket pici gyerek (ek) mellett a mobiltelefon piac?
Mert bevallom, hogy en jelenleg magasrol teszek ra.
Regebben rengeteg telefont kiprobaltam, nagyon max nehany havonta csereltem, erdekeltek az ujdonsagok.
Most meg boven orulok, ha eppen mukodik, amikor szuksegem van ra (a gyermeknyallal nem kompatibilis a jelenlegi), orulok, ha megtalalom (siman elvan az agy alatt 3-4 napig ugy, hogy eszre sem veszem, csak takaritas kozben bukkanok ra), de leginkabb annak orulok, ha NEM hivnak rajta.
Allitom, hogy az elmult egy evben folyamatosan le volt nemitva, tehat ennyi erovel regi alcatel dobozhangon is zenelhetne, hiszen ugyis nemitom.
Tudom, en vagyok kisigenyu, de mar az oruletbe kergetnek ismerosok azzal, hogy miert van meg mindig sima nyomogombos keszulekem, miert nem valtok erintokepernyosre, ami minimum androidos. Es nem ertik meg, hogy azert nincs, mert
1. nem is tudom, hogy mi azaz android es miben segitene az nekem
2. biztosan jo otlet nekem az erintokepernyo, amikor jelen pillanatban allo nap a gyerekek kajaja, innivaloja, nyala, kakija, pisije van az ujjamon, vagy minimum viz, merthogy minden emlitett anyaggal valo talalkozas utan kezet mosok?
Ha ezt meg egyszer el kell magyaraznom valakinek, akkor egnek fog allni a hajam.
Csak en vagyok ennyire kisigenyu a technologiai fejlodesek teren a gyed-gyes korszakban?
Bizony, hogy nem vagy egyedül ezzel kérdező! :)
Engem sem érdekel, hogy most épp mi a menő.. Őszintén sosem érdekelt. Régebbi Sony Erricsonom van, amin még csak fényképező sincs. Ez bírja talán a legtovább. Már vagy százszor leesett, és semmi baja nincs.
Jelen:)
Én félévente biztos cseréltem a telefonom. Most egy nem túl jó készülékem van,a férjem mondta is hogy karácsonyra hozzon-e a jézuska telefont. Mondtam hogy nem, jövőre úgyis lejár a 2 év megint az előfizetésnél majd akkor:D PEdig én 2 évet egy telefonnal sosem bírtam ki:D
A gyerektől elzárni nem tudom.
Az előzőt is beáztatta a kincsem mert meg kellett kóstolni.
Szóval úgy vagyok vele, hogy minek.
Két éves a fiam, s születése óta már 4 telefont tönkre vágott (illetve ha azt is figyelembe vesszük, hogy apa a két egyforma leamortizáltból összerakott nekem egy működőképest, akkor 5-öt). A legidegesebb akkor lettem, amikor az utolsót két héttel a megvásárlása után beáztatta limonádéba (én voltam a hülye, az étkezőasztalon hagytam, csak kiszaladtam a mosdóba).
Szóval engem ilyen szempontból érdekel volna (ma már tudja, hogy nem szabad a telefonnal játszani, s ha valahol véletlenül elhagyom a lakásban, hozza utánam, s mondja "Köszö"), de a párom intézte, mert ugyebár ez férfimunka. Én csak a színét voltam jogosult kiválasztani (ami meg nálam nagyon egyszerű - szürke fémházas). Viszonylag sokat beszélek (ingyen) a családommal, párommal, de csak akkor, ha őkelme elaludt. Nyugdíjasok a szüleim, nekem meg szükségem van felnőttekkel folytatott beszélgetésre is. Apa meg ritkán ér haza emberi időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!