RiuSs kérdése:
Görcsölés alatt lehet romantikázni?
Figyelt kérdés
9hetes kismama vagyok, fenyegető vetèlèsem van, görcsölök, szedek magnèziumot ,elevitet. Ès kívánom a párom, szerintetek lehet romantikázni ?2015. jan. 15. 12:34
1/14 anonim 

válasza:

Komolyan kérdezted?! Összebújva tvzni beszélgetni, együtt vacsizni lehet, de szexelni nem....
3/14 anonim 

válasza:

Persze, ha ennyi eszed van. Erre komoly választ vártál?
4/14 anonim 

válasza:

Görcsölsz, fenyegető vetélésed van és szexelnél? Anyám borogass...
5/14 anonim 

válasza:

Ugye ez nem komoly kérdés?
Gyertyafényes vacsi, úgyhogy, hogy te fekszel és pihensz, lehet. A szex minden formája tilos! Szerinted jó tenne a vetélés közeli állapotodnak egy orgazmus vagy behatolással járó szex?
6/14 anonim 

válasza:

nyilván hazudsz is, hogy "kívánod" -
7/14 A kérdező kommentje:
Mivan már kèrdezni se lehet ??? A párom kívánja a szexet èn nem tudtam kihez fordulni mert nincsennek szuleim ,nem tudom ti mit ereznetek helyemben..ugyhogy okosan a hozzaszolasokkal. Nem kertem ostobasag hozzaszolast. Normalis valaszokat kerek.
2015. jan. 15. 12:46
8/14 anonim 

válasza:

Párodnak kicsit megértőbbnek kellene lennie, megértette hogy mi az a fenyegető vetélés? Pl. orális szexnek nincs akadálya az ő részére. De a te orgazmusodat felejtsd el, amíg az orvos nem ad rá engedélyt. És behatolást is felejtsétek el. Tetszik a romantikázás megfogalmazásod, némely kérdés olyan kiábrándító. :D
9/14 anonim 

válasza:

Természetesen nem lehet. Ne háborodj fel, mert ennek az eldöntéséhez nem kell szülő, jóbarát, senki és semmi, csak józan ész.
10/14 anonim 

válasza:

mi a fenének akarsz szülni, ha egyszerűen nem is érdekel a gyerek?
MEgmondta az orvos, hogy maradj és feküdj, tegnap az iskolán nyafogtál, ma a szexen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!