Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelent ha nem szurkál...

Bajt jelent ha nem szurkál görcsöl a hasam semmi tünetem nincs 8 hetesen?

Figyelt kérdés
A 7 hetes Uh minde rendben volt 9 mm embrió, szívveréssel, de nem érzek semmit.hányingerem is ritkán van.félek nehogy baj legyen.

2014. dec. 27. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennek inkább örülj :)
2014. dec. 27. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi a fenéért lenne baj, ha nincs bajod? Az eszem megáll, hogy már az a baj, ha valaki normális állapotban mer lenni.

Ha jót akarsz, nem olvasol élménybeszámolókat a terhességed alatt másoktól.

2014. dec. 28. 00:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt minden héten megkérdezi valaki, és legalább 10 anyuka ír neki (én is), hogy neki sem volt semmi tünete.

Miért gondolod, hogy csak a mellékhatásokkal együtt van rendben egy terhesség?

2014. dec. 28. 07:36
 4/6 kloetta ***** válasza:
nekem az egyszer csak növekvő pocakon kívül SEMMI tünetem nem volt még nem kezdett el mocorogni :)
2014. dec. 28. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért riadnak meg azok, akik jól vannak?

Nekem egyik terhességemmel sem voltak tünetek. Örültem neki.

2014. dec. 28. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj ezzel.Örülj hogy a sors megáldott vele.Még lehet tünet.Ehhez nincs késő valaki az egészet végigszenvedi. De megértelek, aggódsz, félsz hogy eltérsz a normától. Én a második terhességemet kezdem most, és megörültem hogy eddig semmi, de kezdődik újra előről. Már mutatkoznak jelei.Nem kívánom, borzalmas 8 hét volt. Sehova nem tudtam menni állandó hányinger, nem ettem alig ittam...de megérte. Ne aggódj mminden ok. Szerencsés vagy de még lehetsz rosszul.Nincs kizárva.De ha mégis, akkor sokat segít a csokifagyi, nálam a kiwi üdítő is sokat használt.Kinek mi.
2014. dec. 28. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!