Dec. 17-én volt mensim. Nincs semmi tünetem, csak a hasam görcsöl néha. Babát szeretnék. Mennyi esélyem van rá, hogy terhes lettem?
Figyelt kérdés
2008. jan. 19. 20:18
1/3 anonim válasza:
Ha még nem jött meg a mensid,van rá esélyed.he´tfön vegyél egy tesztet,és megtudod.
2/3 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid?Mikor kell megjönnie?Ha már meg kellett volna,akkor teszt!Nekem az első napon kimutatta.Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is december 17-én volt a mensim utolsó napja. Tegnap teszteltem, sajnos negatív lett:( Nekem sincs semmi tünetem, néha hasam fáj. Nem gondolom, hogy pszichés dolog, mert, bár nagyon szeretnék babát, most azért szurkoltam, hogy hamar megjöjjön, mert elutazunk a férjemmel kicsit pihenni... Szóval, sztem ez nem véletlen, én hiszek benne, hátha van pocaklakóm, és szurkolok nagyon-nagyon neked is! Mindenképp írj, mi van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!