5 hetes vagyok, holnap megyek dokihoz, de nincs semmi tünetem. Sem undor, sem hányinger, semmi. Csak Görcsöl a hasam néha. Sokan mondják, mákos vagyok. De akkor mi van a hormonokkal?
Figyelt kérdés
2008. jan. 15. 07:49
1/4 anonim válasza:
Szia, van akinek később jelentkeznek a tünetek. Az 5. héten nekem reggeli émelygés volt, azóta már kitart egész napra, sőt estére nagyon felerősödik. Van akinél egyáltalán nem jelentkezik a hányás vagy hányinger. Én már várom, hogy túljussak rajta.
2/4 anonim válasza:
Nincs semmi baj!Nyugalom.Majd lesz:):)Én sem éreztem semmi ilyesmit a 6.hét végéig.Csak mérhetetlen álmosságot.(Bár ha azt vesszük,h Babó a ciklus végén ágyazódott be,akkor 5. hét végéig.)Mindenkinek másh reagál a szervezete.Van,aki érzékenyebb,van akinek később jönnek a tünetek,van,aki pl a második trimeszterben hányik...
3/4 anonim válasza:
Én 36 hetes vagyok, de az első 3 hónapban semmilyen tünetem nem volt. Most már van dögivel:)
4/4 anonim válasza:
Én is 5 hetesen mentem dokihoz, és a mellfeszülésen kívül nagyon más tünetem nem volt.
Egy héttel később azonban mindig álmos voltam és aluszékony. Néha émelygek, de még nincs hányós időszakom. Lehet, hogy megússzuk:)
7 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!