Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak a csok,babaváró miatt...

Csak a csok,babaváró miatt szültök gyerekeket?

Figyelt kérdés
Más is elmesélné a történetét?Mi megkaptuk babavárót és csokot is,9 hônapos küzdelem volt,6 hónap várakozás a házra,amit egyszer láthattunk,és lehet elveszítjük,2 és fél millió megy üresbe az eladónak,100 oldal aláírások,párhetente,annyi mint a terhes vizsgálatok és 9 hónap alatt egy baba megszületik,az hogy végül megkaptuk a házat,jobban sírtam mint egy gyerekszületésnél.közben albérletet (8 év alatt 5 albérletben voltunk már)otthagytuk apósnál,anyámnál szenvettünk.esténként sírtam. Azt mondtuk hogy ismerőseink kapcsolata nem bírta volna ki ezt.barátnőm megért mert testvére és felesége is majdnem szétmentek,ők is küzdöttek.mi is megkaptuk másoktól,hogy a csok miatt vállalunk gyereket,( van egy ő már nem számít bele,még kettőt ígértünk). Gyerekkori ismerőseim tudják,hogy már gyerekkoromtól 4 gyereket akartam,még pasim se volt( egyke vagyok,férjem még le is alkudta 3- ra,de még csok se létezett),aki átment ezen tudja,hogy nem akárkinek adnak csokot,azok felérik ésszel,hogy nem éri meg gyereket vállalni ezért.sőt még a párkapcsolatra is káros,ha nem erős kapcsolat,azok nyilván bele se vágnak.de aki megküzdötte ezt a 9 vagy több hónapot,azok meg is érdemlik. Több családi barát is beszólt ha nem születik gyerek ,fizethetjük a 4- szeresét stb.és pont azok irigykedtek,akik mindjárt kifizetik a házat,mert sokat keresnek,pár éve annyiért vették babaváró nélkül,mint mi így.szóval ugyanannyi,neki szülni se kell érte,másiknál meg örökölték,de nekünk semmi segítség és ezt is irigylik...ti milyen ismerősöktől hallottátok,hogy csak azért lesz gyerek" ..és hogy alakult a ház és a gyerekek? Meséljetek. Aki csak ismer babavárósokat az is mesélhet,hogy alakult.
2022. aug. 25. 13:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Szóval adtatok foglalót és azt buktátok volna. Nem értem, aa CSOK és a babaváró is több éve van, miről írsz, hogy friss dolog? Nem, egyik esmerösnél se húzodott idáig, valószínűleg nálatok valami hiánypótlás stb. probléma lehetett.
2022. aug. 25. 18:24
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi tavaly vettük fel a babaváró hitelt és a csokot.A csokot csak azért, hogy illetékmentes legyen.

A baba most érkezett májusban.6 évig voltunk a meddőségbe és majdnem 5 évet vártunk rá az örökbefogadásnál.Tavaly szeptemberben már nagyon elől jártunk a sorba így mi elindítottuk a hitelt

2 hetesen hoztuk haza és most 3 hónapos.

2022. aug. 25. 20:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!