Ha 8 éven belül nem lesz 2. gyerek mennyit kell visszafizetni?
Figyelt kérdés
Tesómék vették fel 2 gyerekre a CSOK-ot mikor vették a házat, de csak egy lett nekik, nem is akarnak többet, meggondolták. Idén nyáron letelik nekik a 8 év. Tőlük nem merem megkérdezni, hogy mennyit kell visszafizetniük.#CSOK, gyerekvàllalàs,
tegnapelőtt 10:58
1/11 anonim válasza:
Csokot.... Mire? Milyet? Mit írtak alá?
2/11 anonim válasza:
Nem sokat, mert csak az 1 es 2 gyerekes különbözetet némi büntetéssel. 1-2,5 milliót attól függően, hazsnált vagy új házra vrtték-e fel.
3/11 A kérdező kommentje:
Használt házra. Aki nem a kérdésre válaszol minek kell ide írnia? Miért baj az ha érdeklődők mi hogy van.
tegnapelőtt 11:42
4/11 A kérdező kommentje:
1.430.000 Ft-ot vettek fel és vállalták, hogy 8 éven belül 2 gyerekük lesz. Csak egy lett, meggondolták és nem akarnak többet és idén nyáron letelik a 8 év. Használt házat vettek. Ennyit tudok.
tegnapelőtt 12:07
5/11 anonim válasza:
A 8 évnyi kamatot és a második gyerekre járó összeget.
6/11 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz masnak a maganeletevel 😬
7/11 anonim válasza:
Tesódék. Mi közöd van tesódék pénzügyeihez? Ne foglalkozz mások magáletével.
8/11 anonim válasza:
csak a bank tudgya az ősszeget pontosan .
de ez a tesod dolga .
9/11 A kérdező kommentje:
Azért mert érdekel hogy van ezaz egész, én még családalapítás előtt vagyok. Tök mindegy, hogy tesómék vagy a másik utcában lakó család miatt kérdezem e.
tegnapelőtt 14:24
10/11 anonim válasza:
Azt kell hogy mondjam, ebben a dolgban annyi a vàltozó hogy ezt csak a bank tudja.
Minden szerződés màs, hisz màsok a körülmények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!