Mennyit kell visszafizetni ha felvettük a CSOK-ot 2 gyerekre, de nem lesz második gyerek?
Ezt a bank tudja pontosan megmondani a szerződésetek alapján.
De itt is egy újabb példa, hogy miért volt hihetetlenül káros intézkedés a CSOK: aki szeretett volna több gyereket, csak nem jött össze, az is szív, mint a torkos borz, ahelyett, hogy arra tudna koncentrálni, hogy azt az egy gyereket, aki van, minél jobb körülmények között nevelje.
Ha orvossal igazolom, hogy nem jön össze a második akkor 1 millió kb vagy ha nem igazolok semmit csak nem lett és kész?
Egyébként csak próbálkozunk, de orvoshoz nem mentem, nem akarok lombikra meg ilyenekre menni, már 38 éves vagyok elég egy gyerek, persze ha spontán sikerülne akkor örülünk.
A szerzodest olvassatok el.
Ezert nem jo elore fevenni tamogatasokat a meg nem szuletett gyerekek utan.
En is 2 gyereket akartam de az elso utan azt mondtam a felesegemnek hogy egy is eleg. Meg jo hogy semmi tamogatast nem vettunk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!