Csak a csok,babaváró miatt szültök gyerekeket?
Itt a példa hogy minden hülyének adnak csokot.
Az írásod egy katyvasz, összeszedetlen szr.
Most kinek magyarázkodsz? Igen, sokan megkapják, hogy a pénz miatt írnak alá háromra, de egyébként függetlenül attól, hogy eredetileg, 0 gyerekkel hányat képzelt el magának, felelőtlennek tartom, aki úgy aláír, hogy 1 sincs. Egyrészt, mert amíg egyet sem nevel, honnan tudja, hogy elbír hárommal?
Hogy a kapcsolatuk egyáltalán kibírja-e addig, arról nem beszélve, hogy mi van, ha nem esik teherbe?
Én találkoztam lombikozás közben olyan huszonéves csajjal, aki mindenre aláírt a férjével, aztán görcsöltek rendesen, mert már az első sem akar jönni.
Szóval én inkább a felelőtlenséget látom ebben, a naivságot, minthogy azt merném állítani ismeretlen párról, hogy a pénzre mentek.
Inkább az van, hogy fel sem mérik, mire vállalkoztak. Ezért fikarcnyit sem fogom sajnálni azokat, akik így vagy úgy, de belebuknak a CSOK vagy a Babaváró visszafizetésébe.
Könyörgöm, ne szülj több gyereket, amíg nem találsz hozzá elegendő entert és szóközt, ami kitart életük végéig! Őket nem akarod ennek kitenni, hidd el.
A feléig bírtam elolvasni, nagyrészt azt se fogtam fel...
naná, pont az ilyen buta semmirekellőket nézzük le, mint te:
halomra gyereket a pénzért
akárhogy magyarázod is, akkor is az a vége, hogy a csokra szülsz, mert anélkül egy kölköt tudtok csak eltartani
Mi van? Mi 9 hónap, mi 6 hónap, mit veszítetek el????
Igen, mi felvettük a babavárót, ami 30 nap alatt megvolt, ehhez hozzáraktuk az öneröt és megvettük a házat.
Senki nem mondta hogy ezt nem kell fizetni.
Ha megkaptátok a házat, akkor mi a gond? Miért nem fizetitek?
Full katyvasz amit írsz.
Az a szomorú (nekem), hogy minket is egy kalap alá vesznek azokkal, akiknél azért lesz 3 mert csak akkor kapnak elég hitelt 🙄. 3 gyereket nehezebb felnevelni, mint a magasabb törlesztőt fizetni egy gyerekkel. Pláne ha amúgy egyet tudnának/akarnának max, de kell még a plusz 2. De cserébe meg hallgathatom, hogy miért nem vettünk fel semmit (se csok, se babaváró. Pedig akkor vezették be a babavárót amikor a legkisebb született), a kicsire megkaptuk volna a 10millát. Jah aztán meg a nyakamban egy lakáshitel (alacsony törlesztős szerencsére, nem kellett sokat felvenni), plusz babaváró hitellel, mert az is hitel neveljek hármat fel.
Ha meghallják, hogy 3 van egyből megkapjuk, hogy jahh hát kellett a csok mi? 🤦🏼♀️ Ha elmondom, hogy nem, nem vettünk fel semmit akkor hitetlenkednek vagy lehülyéznek, hogy miért nem, kapunk/kaptunk volna egy vagon pénzt 😑.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!