3 év kapcsolat, 2 év együttélés után korainak tartjátok a baba-projektet?
Én nem, és tudom, hogy nem mások véleménye határozza meg, de csomó ismerősöm 8-10 év kapcsolat után válat gyereket.
Itt mi a többség?
28/nő vagyok, nem a korom miatt “sietünk.”
Mi 2 év kapcsolat, 1,5év együttélés után vágtunk bele a babaprojektbe. Szerintem ha boldog, harmonikus párkapcsolatban él az ember, akkor nem számít, hogy 1 éve, vagy 10 éve élnek együtt
(31 éves vagyok)
Igen nagyon korai. ( Saját vélemény). De te úgyis jobban tudod mi a jó nektek. Aztán majd kiderül. Nem számít hogy ki mit gondol.
Én csak annyit látok a környezetemben, hogy akik ilyen hamar gyereket vállaltak, már nem voltak együtt, mire a gyerek oviba/suliba ment. Akik 8-10 év után vállalták, ott sokkal több kapcsolat megmaradt.
3
Akkor nem értem, mi a francnak kérdezed. Ennyi erőből 30 éves házasság is mehet tönkre, igen. Csak nem mindegy, hogy 3 éve ismersz egy embert, vagy 5, esetleg 10. Több év, több tapasztalat. 3 éve ismert emberrel biztos nem vállalnék gyereket, mert örök felelősség.
De a te életed, te gyereked, te döntésed. Csak akkor ne tegyél fel kérdéseket gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!