7 év együttélés után a párom szerelm, es lett. Elkoltöztem. Maradt egy ház, meg agy autó aminek a törlesztését én fizettem. Többi lent?
fizetek 30000 ft gyerektartást,plusz vásárolom a ruhákat,hozom viszem héthetnte stb.Most lett egy fiatal pasija,aki odaköltözött hozzá.
van jogi lehetőség arra,hogy a gyerektartást egy bankszámlára utaljam,ami a gyerek nevn lenne?
Ha ennyire fontos a gyerek, miért nem idítasz pert, hogy nálad helyezzék el?
Másrészt: ha van határozat arról, mennyit kell fizetned, akkor azt kell. Minden más egyéni döntés, senki se kötelezhet rá. Ne fizesd, és kész.
Mikor jótékonysági intézményt játszottál, otthagytál mindent, vállaltad, hogy így lesz. Azt írod, szerelmes lett az exed, aztán azt, hogy most jött össze egy pasival. Akkor most melyik?!
Kicsit sántít ez a történet.
szerelmes lett egy apjával egyidős családos fasziba.előzmény,hogy négy évig otthon volt,a szülei telkére épitettem,az anyján és két szomszédasszonyon kivül más ,,inger,, nemigazán érte.
antidepresszánsokat szedett,de ugy érezte nincs rá szüksége és abbahagyta.
teljesen befordult,fejre is állhattam gyakorlatilag,csak a negativumokat látta.
elkezdett dolgozni,és jöttt egy fickó,aki ,,megértette,,
eltelt 3 év,minden hétvégén velem volt a fiam.hivtuk hogy jöjjön el ,moziba,állatkert stb.
sosem jött
most uj munkahelye lett.
és onnan van egy uj fickó
ha sántit még valami,szivesen oszlatom a homályt :)
nem a biróság itélte
én mondtam h ennyit adok.
meg a plussz dolgok
valahol ugy éreztem,mi még egy család vagyunk
ja,perinditás
a fiam ott van kilenc éve.a megszokott környezetében,a nagyszüleihez közel.
én ugy jöttem el,hogy hoztam 3 táska ruhát,és kerestem egy albérletet.
nincs az a biróság,aki ezek után,egy környezettanulmány után nekem itélné a gyereket
pedig ezt szeretem a legjobban,hogy én nevelhessem
Erre nagyon egyszeru a megoldas.
Fizeted a gyerektartast es annyi.mast nem vagy koteles.esetleg par ruhat vehetsz idenyvaltaskor.
Akkor biztosan a gyerekre kolti a penzt.
A kocsi ha a Te neveden van,hozd el.majd Toled megkapja a gyerek.Anyuka majd buszozik.nem fog belehalni O sem es a gyerek sem.
Most bocs de Te voltal a hulye.menj birosagra,legyen papir arrol mennyit kell havonta fizetned es akkor aztan semmit nem kerhet pluszban.
Bankszamlara meg tedd felre azt a penzt amit eddig a gyerektartason felul koltottel a gyerekre.ha 18 lesz megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!