Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiús anyukák? Elemes kisautó?

Fiús anyukák? Elemes kisautó?

Figyelt kérdés

Fiam 3 éves, autómániás. Eddig csak "sima" autói voltak, de abból 1millió. A távirányítóshoz még kicsinek tartom, ezért kitaláltuk, veszünk neki elemest, mert van egy gagyi leharcolt mozdonya,( amit már csak a cellux és a befőttes gumi tart össze, a sínek és kocsijai már rég nincsenek meg), azt nyúzza mindenhol. szőnyegen, ágyon, járólapon...

Nem sokáig húzza már.

A lényeg, hogy nem találok sehol elemes kisautót. Nem gyártanak már normálisat?

Kapott anyóstól egy ilyet: [link]

De ez nem megy. Csak egy helyben "táncol" és kb fél nap alatt ledarálta a fogaskerekét, úgyhogy már semmit nem csinál.

Néztem egy csomó játékboltot, TescoT, AuchanT és nem lehet kapni egyszerű elemes autót, ami megy magától.

Tényleg nincs?

#elemes autó
2016. máj. 4. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg felhúzható kisautó? Egyébként az én 3 évesem tud játszani a távirányítós autóval, de nem szereti mert unalmas. Sőt a 1,5 éves fiam is tudja irányítani, de ő is inkább tologatja. Mi biztos nem veszünk több távírányítós autót, és az elemes vonatokat sem szeretik, azt is tologatják, tönkre is mentek. A Te fiad szépen hagyja a mozdonyt menni a maga tempójában? Nálunk most a favorit a rengeteg sín (Ikea, Tesco, Fakopáncs, egymáshoz építhetők), és rengeteg mágneses vagon , mindkét fiúnak saját hosszú vonata van. A Thomast (elemes) hozzá sem akarják kapcsolni, ott pihen a kosárban...
2016. máj. 4. 10:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Felhúzható is van, de azt mindig "túlhúzza" ezért azok is tönkremennek. Meg az megy 2-3 métert, és megáll.

A vonatot igen, bekapcsolja, és hagyja, had menjen. (csak nem a szőnyegre tervezték, így az szinte mindenhol elakad...

2016. máj. 4. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:

semmi jó nincs az elemes autóba. egy tempóban megy egyenesen és ennyi. nem lehet tolni, mert tönkremegy. ha nekiütközik valaminek, de megy a motor tovább, tönkremegy... a gyerek meg csak nézi.

nálunk 3 évesen a lejtős autópályák jöttek be nagyon hot wheels meg matchbox kisautókhoz. mindig más magasságba raktuk a rajtot, és számoltuk, melyik autó tud rajta végigmenni, melyik nem.

illetve a hátrahúzós és lendkerekes autók.

a távirányítóssal az apja játszik :D

2016. máj. 4. 10:27
 4/7 A kérdező kommentje:

De még én is emlékszem, hogy volt olyan elemes autó gyerekkoromban, ami ha valaminek nekiütközik, elfordul, és megy tovább. (elvileg ez a Villám Mqueen is ilyen lenne, csak az "elfordulója" folyamatosan pörög, így előre nem megy, csak jobbra-balra az eleje 2 cm-t kb).

Sima játékautó van, ahhoz pályát csinálunk, így lehet lejtőn gurítani.

De mivel ez a mozdony is annyira bejön neki (igen, az hogy megy és kész), ezért gondoltuk, hogy veszünk elemest). Tolni tudja azt a kismillió autót, ami van.

A lendkerekes, hátrahúzós sem bírja sokáig, ha túlhúzza.

Távirányítóst meg majd később akarunk, pont azért, hogy ne apa játsszon vele (bár lehet, az is tettszene neki)

2016. máj. 4. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
a fiam 1.5 évesen kapott távirányitos kisautot, már o is érti, hogyan mukodik..én egy 3 évesnek már rég vettem távirányitos autot.
2016. máj. 4. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:

jut eszembe, nekünk van egy tűzoltóautónk. borzalom! megy, zenél, villog, forog, feltolja a létrát, behúzza...

tuti vmi kínai cucc, szóval kínai áruházban, eurós boltban nézz körül.

2016. máj. 4. 12:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, kínaiban még nem néztem (oda nem járok, így az nem jutott eszembe)
2016. máj. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!