Mégis hogyan hangoljam össze a háztartást a gyerekkel?
Mi bevasaroltunk hetvegen egy hetre elore, ferjem megfozott 2-3 napra elore, majd estenkent megmelegitette maganak (es nekem is). En vettem hordozokendot meg csatos hordozot. Youtube-rol megtanultam megkotni. Aztan mentunk setalni. Vettem elektromos babahintat meg Adamot. Elobbi beraktam ebren, napi 1-2x birt benne 20 percet, addig foztem magamnak. Egy sutoben sult etelt vagy gulyaslevest ossze tudtam ezalatt kesziteni. Volt olyan, hogy 5 perc alattzuhanyoztam, mostam hajat, o meg el kezdett sirni, akkor meg ez volt. Vegig ott volt mellettem, beszeltem hozza. Nem lehet mindig megakadalyozni, hogy sirjon, es nem is kell.
Onnantol, hogy felult, lehetett vele babakocsizni is.
Ha a férjed szerint megy, akkor nyomd a kezébe azt a gyereket, hagy szokja az apját, ne vedd el mikor sír oldja csak meg, te meg főzz meg két napra.
Ott is hagyhatod őket ketten menj el a kutyával, és mond meg apának takarítson ki a gyerekkel a nyakán, ha másnak megy neki is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!