Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha megtudod, hogy egy nő...

Ha megtudod, hogy egy nő gyermektelen még 32-34 év felett, és nem is tervez gyereket, mi az első gondolatod?

Figyelt kérdés

Mielőtt gyerekem született volna (jóval 30 felett voltam), semmiféle gondolatom nem volt ezzel kapcsolatban, max. "az ő dolga, csináljon, amit akar". Most, hogy van gyerekem az első gondolatom, hogy az "illető nem normális, bármilyen gond esetén lemaradhat az egészről".

Más hogy van ezzel? Vajon mitől ez a hatalmas változás nálam is?

2010. szept. 22. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
71%

"Mert én spec utálok főzni és nem is érek rá." - Persze, nem érsz rá, mert itt a neten lógsz és cseszegetsz másokat. Addig megfőzhetnél valamit.

Én fél óra alatt összedobok egy 4 fős komplett laktató főtt ételt...

2010. szept. 22. 16:17
 42/76 anonim ***** válasza:
72%

""pl. hogy "nem elgondolkodtató, hogy gyermekes családanyák nem főznek otthon, pedig lenne rá idejük?"

Mert én spec utálok főzni és nem is érek rá."

Na, én meg a gyereket nem szeretem és nem érek rá szülni ... én nem cseszegetek senkit mert nem főz, engem se piszkáljon senki mert nem szülök.

2010. szept. 22. 16:22
 43/76 anonim ***** válasza:
81%
* és mielött belekötne valaki, hogy a 2 dolog nem ugyanaz .. én ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy 34 évesen hogyan élem az életem ...
2010. szept. 22. 16:27
 44/76 A kérdező kommentje:

""Mert én spec utálok főzni és nem is érek rá." - Persze, nem érsz rá, mert itt a neten lógsz és cseszegetsz másokat. Addig megfőzhetnél valamit.""

Neked meg nem kötelező itt lenni.Pihenésképpen azt csinálok, amit akarok.

2010. szept. 22. 16:30
 45/76 anonim ***** válasza:
64%

Na látod, erről van szó, ha te azt csinálsz pihenésképp, amit akarsz, akkor neked sincs semmi közöd senki magánéletéhez.

Amúgy meg tanulj meg főzni, ha nem akarod, hogy a gyereked szemét egészségtelen kajákon nőjön fel.

2010. szept. 22. 16:33
 46/76 A kérdező kommentje:
Nem tanulok meg, mert házvezetőnő jár hozzánk.
2010. szept. 22. 16:35
 47/76 anonim ***** válasza:
40%
Na, gratulálok, még egy lusta nő, aki a pénzén, csak azért, mert neki jutott, mindent megvehet, csak egyet nem vehetsz majd meg, szerencsétlen gyereked...
2010. szept. 22. 16:37
 48/76 anonim ***** válasza:
52%
Majd jössz még ide sirni mikor a lányod a házvezetőnőnek mesél az első randiról,szerelemről bármiről.
2010. szept. 22. 16:44
 49/76 A kérdező kommentje:

Egy tuti biztos, hogy velem ellentétben megkeseredettek vagytok, ha van gyereketek ha nincs.

-Ha lusta lennék nem lenne pénzem házvezetőnőre.-

2010. szept. 22. 16:51
 50/76 anonim ***** válasza:
45%

Megkeseredett az nem vagyok, de most komolyan, az, hogy van pénzed házvezetőnőre, semmit nem jelent.

Mindened megvan anyagilag, de mindened megvan a szívedben is?

Apám is anyagilag mindent megadott a családnak (jó, házvezetőnőt nem, de szerintem azt akkor se tenné, ha milliárdos lenne, anyu is, ő is szeretnek főzni, apám szeret mosogatni, azt mondja, hogy kikapcsolódik közben...), viszont ezen kívül nem tud rólunk, gyerekeiről semmit, van apám, de nem olyan apám, akivel leülhetek beszélgetni, mert a pénzét többre tartotta, mint a törődést.

Majd 20 év múlva térjünk vissza a kérdésedre, remélem, nem itt fogsz panaszkodni, hogy miért nem jöttök ki jól a gyerekeddel...

2010. szept. 22. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!