Ha megtudod, hogy egy nő gyermektelen még 32-34 év felett, és nem is tervez gyereket, mi az első gondolatod?
Mielőtt gyerekem született volna (jóval 30 felett voltam), semmiféle gondolatom nem volt ezzel kapcsolatban, max. "az ő dolga, csináljon, amit akar". Most, hogy van gyerekem az első gondolatom, hogy az "illető nem normális, bármilyen gond esetén lemaradhat az egészről".
Más hogy van ezzel? Vajon mitől ez a hatalmas változás nálam is?
"Mert én spec utálok főzni és nem is érek rá." - Persze, nem érsz rá, mert itt a neten lógsz és cseszegetsz másokat. Addig megfőzhetnél valamit.
Én fél óra alatt összedobok egy 4 fős komplett laktató főtt ételt...
""pl. hogy "nem elgondolkodtató, hogy gyermekes családanyák nem főznek otthon, pedig lenne rá idejük?"
Mert én spec utálok főzni és nem is érek rá."
Na, én meg a gyereket nem szeretem és nem érek rá szülni ... én nem cseszegetek senkit mert nem főz, engem se piszkáljon senki mert nem szülök.
""Mert én spec utálok főzni és nem is érek rá." - Persze, nem érsz rá, mert itt a neten lógsz és cseszegetsz másokat. Addig megfőzhetnél valamit.""
Neked meg nem kötelező itt lenni.Pihenésképpen azt csinálok, amit akarok.
Na látod, erről van szó, ha te azt csinálsz pihenésképp, amit akarsz, akkor neked sincs semmi közöd senki magánéletéhez.
Amúgy meg tanulj meg főzni, ha nem akarod, hogy a gyereked szemét egészségtelen kajákon nőjön fel.
Egy tuti biztos, hogy velem ellentétben megkeseredettek vagytok, ha van gyereketek ha nincs.
-Ha lusta lennék nem lenne pénzem házvezetőnőre.-
Megkeseredett az nem vagyok, de most komolyan, az, hogy van pénzed házvezetőnőre, semmit nem jelent.
Mindened megvan anyagilag, de mindened megvan a szívedben is?
Apám is anyagilag mindent megadott a családnak (jó, házvezetőnőt nem, de szerintem azt akkor se tenné, ha milliárdos lenne, anyu is, ő is szeretnek főzni, apám szeret mosogatni, azt mondja, hogy kikapcsolódik közben...), viszont ezen kívül nem tud rólunk, gyerekeiről semmit, van apám, de nem olyan apám, akivel leülhetek beszélgetni, mert a pénzét többre tartotta, mint a törődést.
Majd 20 év múlva térjünk vissza a kérdésedre, remélem, nem itt fogsz panaszkodni, hogy miért nem jöttök ki jól a gyerekeddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!