Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha megtudod, hogy egy nő...

Ha megtudod, hogy egy nő gyermektelen még 32-34 év felett, és nem is tervez gyereket, mi az első gondolatod?

Figyelt kérdés

Mielőtt gyerekem született volna (jóval 30 felett voltam), semmiféle gondolatom nem volt ezzel kapcsolatban, max. "az ő dolga, csináljon, amit akar". Most, hogy van gyerekem az első gondolatom, hogy az "illető nem normális, bármilyen gond esetén lemaradhat az egészről".

Más hogy van ezzel? Vajon mitől ez a hatalmas változás nálam is?

2010. szept. 22. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
45%

Miért zavar téged, ha egy nőnek nincs gyereke 30 felett?

Neked van, törődj azzal.

Hihetetlen hogy az embereknek ennyi szabadidejük van, hogy ráérnek más gondjával, bajával törődni...

2010. szept. 22. 15:22
 12/76 anonim ***** válasza:
43%

Hát te totál bolond vagy és marhára unatkozhatsz.

Van aki nem szeretne gyereket abszolút és nem feltétlenül azért mert a vinnyogó apróságok jutnak az eszébe olyankor, hanem mert abszolút nem érzi ennek hiányát, fontosabb a karrier...nézd le őket, vagy mi?Ez hülyeség:)

Én pl anyának születtem, ezt tudom:)Nekem az a fontos nem csak a karrier, de most tényleg...ha vki nem érett rá, nem érzi azt,hogy ő képes lenne mindent megadni érzelmileg a gyereknek (tehát az élet bölcsessége nem a szeretet), akkor szerintem szüljön csak azért is mert a nőket erre tette világra valaki?bolond vagy...van még rajta kívül egy milliárd aki szülhet:)

Én nem ítélkezem, te se tedd hanem a saját kölköddel foglalkozz)

2010. szept. 22. 15:22
 13/76 anonim ***** válasza:
33%

mi lenne, ha a kérdésre válaszolnátok?!!

én egyértelműen elítélném

2010. szept. 22. 15:23
 14/76 anonim ***** válasza:
81%
Nekem inkább az nem tetszik, mikor egyáltalán megkérdezik valakitől, hogy miért nincs, nem is tervezed stb. Pl. fiatalok együtt járnak: Na, mikor lesz esküvő? Miért is fontos ez nekem? Aztán megvan az esküvő: Na és mikor lesz gyerek? Aztán, ha kismama: Jaj, nem félsz a szüléstől? Szóval nekem meg ez a sok(K).
2010. szept. 22. 15:24
 15/76 anonim ***** válasza:
70%

Az első gondolatom, hogy az ő dolga, de így sosem fogja megtudni, milyen csodákról marad le.

A második rögtön utána, hogy eszembe jut az a rengeteg nő, akinek 5 év múlva eszébe jut, hogy mégis kéne, de már nem jön össze.

A harmadik, a férjem nagymamája, akit kicsit sem hatottak meg a gyerekek, nem is nagyon akart, aztán az első után rájött, hogy micsoda boldogság egy gyerek, és született neki 10. :)

16/76 anonim ***** válasza:
44%
Nekem inkább az nem tetszik, mikor egyáltalán megkérdezik valakitől, hogy miért nincs, nem is tervezed stb. Pl. fiatalok együtt járnak: Na, mikor lesz esküvő? Miért is fontos ez nekem? Aztán megvan az esküvő: Na és mikor lesz gyerek? Aztán, ha kismama: Jaj, nem félsz a szüléstől? Szóval nekem meg ez a sok(K).
 17/76 anonim ***** válasza:
58%
Köd vagy nem köd, emlékezz vissza arra, amikor még nem volt gyereked, és hagyd békén a gyerekteleneket, ne akard rájuk kényszeríteni, hogy az a jó nekik, hogy szülnek, mert te már tudod. Az ő dolguk, nem a tied.
2010. szept. 22. 15:25
 18/76 anonim ***** válasza:
34%
Elitélnéd mert hülye előitéletes begyöpösödött vagy aki szerint a nő csak elleni meg főzni meg a párját az ágyban kielégiteni való szerkezet szánalmas vagy.
2010. szept. 22. 15:25
 19/76 anonim ***** válasza:
96%

Én azt hittem, hogy 30 éves koromra családom lesz, szerető férjem és gyermekem (legalább egy, de akár több is)

Most, 27 évesen néha azt érzem, hogy le vagyok maradva, de még normális, stabil munkahelyem sincs, nincs mire építeni. Dolgozom azon, hogy megtaláljam az igazit, s a hátteret is megteremtsem.

De azért nem adom fel.

Hogy mit gondolok? "Ő tudja, de én a helyében, már rég szültem volna" - mármint, ha megvan számára a háttér, csak éppen ő nem akar.

Sokan mondják a korombeliek közül, hogy nem akarnak gyereket, de szerintem csak azért, mert nem mernek, mert nincs hová (hiányzik a saját lakás, megfelelő életminőség)

27 L

2010. szept. 22. 15:26
 20/76 anonim ***** válasza:
57%
Gondold megint azt hogy nem érdekel az ő dolga, csináljon amit akar. Egyébként meg a saját életeddel foglalkozz ne gondolkozz a másén. Hidd el nincs értelme. Miért lenne gondja az illetőnek? Nálad is lehetett volna gond akkor nem jutott ez eszedbe?
2010. szept. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!