Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki egyedül?...

Hogy bírjam ki egyedül? Férjem elutazik 3 hónapra

Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok, férjem holnap utazik külföldre munka ügyben. Legkorábban 3 hónap múlva láthatom. Borzasztóan érzem magam, ő a legfőbb támaszom főleg terhesség alatt. Hogy tudnék erős maradni? Nagyon le vagyok törve.

2022. júl. 16. 16:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%
Gratulálok! Ehhez kellett a közönség segítsége!
2022. júl. 16. 17:58
 12/26 anonim ***** válasza:
83%

Bocsánat a kérdésért, de hány éves vagy?

Miért kellene visszaköltözni a szülőkhöz? Nem saját a lakás? Nem maradhatsz ott egyedül? Vagy sérült vagy és nem tudod egyedül ellátni magad? Komolyan kérdezem, mi a valós ok?

2022. júl. 16. 18:00
 13/26 A kérdező kommentje:
Semmi ilyen nincs, egyszerűen csak nem szeretnék 3 hónapig egyedül lenni egy üres lakásban. Nyilván nem maradnék végig a szüleimnél, csak egy rövid ideig, mivel közel laknak.
2022. júl. 16. 18:19
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
Azt írtad dolgozol, tehát van mit csinálnod. Nagyon úgy tűnik, hogy te magad is gyerek vagy még, agyilag mindenképpen.
2022. júl. 16. 18:24
 15/26 A kérdező kommentje:
Valóban van mit csináljak, de nem tudom miért olyan nagy bűn egyesek szemében az, amiért így érzek... Egy fárasztó munkanap után nem kellemes úgy hazaérni, hogy nincs kit megölelni és néma csend van. Túl fogom élni, csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy járt-e más is hasonlóképpen, ezért írtam ki ezt a kérdést.
2022. júl. 16. 19:11
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Én szeretem a szüleimet de nekem jó érzés volt egyedül is élni kicsit, és magam boldogulni az eletben mielőtt családom lett. Gyereked lesz és csak társaságban tudsz meglenni akkor te majd születése után is egész nap telefonon fogsz lógni mert nem bírsz kettesben maradni a 3 évig nem beszélő babáddal!?
2022. júl. 16. 19:14
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Ha szules utan menne 3 honapra az kemeny lenne de terhesen? Tiszta hawaii volt 😂
2022. júl. 16. 19:36
 18/26 anonim ***** válasza:
75%
És erre szülés után is számítani lehet? Mert szerintem ha ujra és újra le kell lepnie 3 hónapokra, az nem családapának való munkahely. Valtania kellene. Most 7 hetes terhes vagy, semmi bajod nen lesz ettől, de ha babával hagyna itt, az durva lenne.
2022. júl. 16. 19:48
 19/26 anonim ***** válasza:
6%
Kérdező, szerintem hagyd a trollokat, ne válaszolj ezekre. Ha válaszolsz, az csak olaj a tűzre.
2022. júl. 16. 20:40
 20/26 anonim ***** válasza:
63%

Én megértelek. Nekem az első 12 hét elég borzasztó volt, rengeteget hánytam, enni alig tudtam, gyenge voltam, csak wc-re jártam ki néha, amúgy egész nap feküdtem. Nekem a férjem hatalmas segítség volt, lelkileg is, meg mindenhogy, cserélte a hányós vödrömet, hozta a vizet, vizes borogatást a fejemre, gyógyszereket, segített a kádból ki-be mászni, vitte a háztartást stb. Igaz ekkor én dolgozni se tudtam menni.

Szerencsére második trimeszterre újjászülettem és baromi energikus lettem, és nem volt szükség a segítségére. Viszont első babánk, természetes szerintem, hogy be vagyunk tojva, félünk az ismeretlentől és megnyugtat a párunk jelenléte. Nem gondolom, hogy ettől gyerek lenne bárki. Esetleg szorongóbb vagy érzékenyebb típus, és tény hogy a mai világban ez hátrány, de attól még nem fog senki megváltozni, esetleg több nehézsége lesz, mint másoknak. De hiába tapostok belé ettől nem lesz jobb neki, de nektek se hiszem, szóval teljesen értelmetlen dolog és még gonosz is.

Én nem hagynám hogy a férjem ilyen kiküldetéses munkát vállaljon amikor terhes vagyok, vagy nem vállalnám a gyereket ha tudom hogy ilyen van neki. Mivel engem is nagyon zavarna, hogy nincs velem, pl. ha mondjuk beindul egy vetélés vagy bármi komplikáció akkor azt egyedül kell átélnem. Tudom, hogy itt mindenki önálló, erős nő, de én összeomlanék.

2022. júl. 16. 21:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!