Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki egyedül?...

Hogy bírjam ki egyedül? Férjem elutazik 3 hónapra

Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok, férjem holnap utazik külföldre munka ügyben. Legkorábban 3 hónap múlva láthatom. Borzasztóan érzem magam, ő a legfőbb támaszom főleg terhesség alatt. Hogy tudnék erős maradni? Nagyon le vagyok törve.

2022. júl. 16. 16:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
87%
Az én férjem már 5 hónapja lelépett, itt maradtam az akkor 10 hónapos kislányunkkal. Megerősödtem, megoldottam.
2022. júl. 16. 22:58
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megértő kommenteket, főleg a 22-es válaszát.

Első baba, így még tapasztalatom sincs, csak mások történeteiből tanulhatok.

Igen, alapból is érzékeny típus vagyok, amióta babát várok pláne. Azóta érzem, hogy jobban vágyok a férjem támogatására, mint valaha. A terhességi tünetek pedig elég megterhelőek. Tudom, hogy a munkája nagyon fontos és ez ezzel jár. Ő sem szívesen megy, de sajnos nem tudunk mit csinálni. Amikor csak lehetséges, videóchatelünk és tartjuk a kapcsolatot bár ez sajnos nem helyettesíti a jelenlétét.

2022. júl. 17. 00:20
 23/26 anonim ***** válasza:
71%

Én 3 éve 3 gyerekel maradtam egyedül mert férjem külföldre ment dolgozni igaz az én gyerekeim nagyok már .semmi bajom nem lett.beszélgetem barátaimmal ,filmet néztem főztem stb

Most idén 1 hónapra Magyarországra ment vissza férjem mert mi 2 éve ki költöztünk külföldre ,itt sem estem kétségbe .

De ha neked azt kell hogy újra gyerek szerepben legyél 3 hónapig akkor költöz vissza szüleidhez.

2022. júl. 17. 07:01
 24/26 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy ha megszületett volna gyerek és akkor félsz ennyire még megértem első baba stb

De te csak 7 hetes vagy .

2022. júl. 17. 07:04
 25/26 anonim ***** válasza:
28%
3 hónapig, jezusom, bele ne halj, én kerek egy évig nem láttam a parom max messengeren mert külföldi és tavaly a covid miatt repulojarat sem ment oda, és tuleltem...
2022. júl. 17. 09:13
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Az szép! Milyen férj az aki elhagy egy 7 hetes terhes nőt.
2022. júl. 18. 11:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!