Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki egyedül?...

Hogy bírjam ki egyedül? Férjem elutazik 3 hónapra

Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok, férjem holnap utazik külföldre munka ügyben. Legkorábban 3 hónap múlva láthatom. Borzasztóan érzem magam, ő a legfőbb támaszom főleg terhesség alatt. Hogy tudnék erős maradni? Nagyon le vagyok törve.

2022. júl. 16. 16:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Tölts több időt a barátaiddal, ha teheted.
2022. júl. 16. 17:02
 2/26 anonim ***** válasza:
6%
Utaz vele te is. Különben is milyen feleség vagy? Aki nem megy a férje után? Én a te helyedben azonnal vele tartanék. Ne hogy más el csavarja a buráját. De ez már csak az én személyes véleményem. De ha szereted a férjed, akkor vele tartasz.
2022. júl. 16. 17:03
 3/26 anonim ***** válasza:
84%

Szedd össze magad!

" ő a legfőbb támaszom főleg a terhesség alatt.

7 hetes vagy! Ne már!

2022. júl. 16. 17:10
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Elhiszem, hogy rosszul érint. Anno az én párom csak pár napra ment el, pont terhes voltam akkor én is, de az is elég volt. Illetve csak a legeleje volt rossz, utána hozzá szoktam, tettem a dolgom, sokat sétáltam, éltem a hobbijaimak. Persze az a 3 hónap elég hosszúnak tűnik. Legyél sokat családtagokkal, barátokkal, beszéljetek videó chaten. Sajnos ennél többet nem tudok tanácsolni, vhogy ki kell bírni ezt az időt. Hamar el fog menni, még ha most nem is tűnik úgy.
2022. júl. 16. 17:12
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
Azért 3 hónap nem a világvége. Menj baratnőzni, hobbizni, készülj valami meglepivel, menj babamama tornára, olvass. Rengeteg mindennel elmegy az idő gyorsan. Akár valamikor a közepe felé, vagy ha ráér a férjed kivehetsz 3 nap szabit, és elmész hozzá hosszú hétvégére látogatóba.
2022. júl. 16. 17:14
 6/26 anonim ***** válasza:
83%

2-es, hát nem tudom… azért szerintem vagyunk páran akik egyrészről nem tehetjük meg ezt a luxust, másrészről lehet ismeretlen a fogalom de megbízunk a párunkban.

Én még élvezném is ha a párom elmenne kicsit. Önző vagyok az tuti, de én évekig voltam szingli és tényleg szerettem. Főleg a terhességem elején lett volna jó ha nincs velem, mert olyan szinten hasznavehetetlen voltam, nem tudtam ellátni se magam se a lakást se őt, lelkileg könnyebb lett volna, ha nincs velem, de kinek milyen a habitusa, kapcsolata. Próbálj meg minél több programot szervezni a barátnőiddel amíg egyedül vagy, illetve valami célt is kitűzhetsz magadnak amit addig csinálsz amíg ő nincs. Pl tanfolyamok, kiolvasol pár könyvet esetleg a gyerekvállalásról nevelésről, vagy beszerzel egy csomó cuccot a babához, ezek mind olyanok amiket a pasik általában amúgy sem csinálnának veled (szívesen), így ezeket a ‘kellemetlen’ részeket letudod, és mikor hazajön már csak a babát kell várnotok:)

2022. júl. 16. 17:14
 7/26 anonim ***** válasza:
33%

Szia! Megértelek, mert én például jelenleg borzasztó lelkiállapotban vagyok, nagyon megviselne és bepánikolnék.

Jó tipp, hogy foglald le magadat, amennyire lehet, vagy én ilyenkor centit vágnék: hülyén hangzik de így minden nap látod, mennyivel kevesebb van még vissza! Vagy esetleg van olyan rokonod, anya, családtag, aki olyan szintű támaszt tud nyújtani mint a férjed? Tölts addig vele több időt. Kimenni vele sem rossz ötlet, ha ennyire nem bírod, akár csak részében a 3 hónapnak? Persze ha megoldható.

2022. júl. 16. 17:23
 8/26 anonim ***** válasza:
77%

Jézusom. Szedd összemagad. Ne legyél ennyire életképtelen. Mit fogsz csinálni, ha már gyerek is lesz.

Felnőtt ember vagy.

2022. júl. 16. 17:31
 9/26 anonim ***** válasza:
17%

Gondolj azokra akik a Covid alatt koraszülöttet hoztak a világra és hetekig hónapokig voltak "bezárva" egy aprócska szobába, úgy h láthatásra mehettek át a babájukhoz.

A férjükkel is csak telefonon tartjatták a kapcsolatot, de nem ez volt a legnagyobb bajuk. Nah ők is túlélték. Pedig rosszabb szituban voltak

2022. júl. 16. 17:42
 10/26 A kérdező kommentje:

Külföldi utazás nem megoldható, mivel nekem is van munkahelyem, amit nem hagyhatok ott.

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.

Úgy döntöttem, egy ideig a szüleimnél leszek, így talán könnyebb lesz.

2022. júl. 16. 17:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!