Hogy bírjam ki egyedül? Férjem elutazik 3 hónapra
Szedd össze magad!
" ő a legfőbb támaszom főleg a terhesség alatt.
7 hetes vagy! Ne már!
2-es, hát nem tudom… azért szerintem vagyunk páran akik egyrészről nem tehetjük meg ezt a luxust, másrészről lehet ismeretlen a fogalom de megbízunk a párunkban.
Én még élvezném is ha a párom elmenne kicsit. Önző vagyok az tuti, de én évekig voltam szingli és tényleg szerettem. Főleg a terhességem elején lett volna jó ha nincs velem, mert olyan szinten hasznavehetetlen voltam, nem tudtam ellátni se magam se a lakást se őt, lelkileg könnyebb lett volna, ha nincs velem, de kinek milyen a habitusa, kapcsolata. Próbálj meg minél több programot szervezni a barátnőiddel amíg egyedül vagy, illetve valami célt is kitűzhetsz magadnak amit addig csinálsz amíg ő nincs. Pl tanfolyamok, kiolvasol pár könyvet esetleg a gyerekvállalásról nevelésről, vagy beszerzel egy csomó cuccot a babához, ezek mind olyanok amiket a pasik általában amúgy sem csinálnának veled (szívesen), így ezeket a ‘kellemetlen’ részeket letudod, és mikor hazajön már csak a babát kell várnotok:)
Szia! Megértelek, mert én például jelenleg borzasztó lelkiállapotban vagyok, nagyon megviselne és bepánikolnék.
Jó tipp, hogy foglald le magadat, amennyire lehet, vagy én ilyenkor centit vágnék: hülyén hangzik de így minden nap látod, mennyivel kevesebb van még vissza! Vagy esetleg van olyan rokonod, anya, családtag, aki olyan szintű támaszt tud nyújtani mint a férjed? Tölts addig vele több időt. Kimenni vele sem rossz ötlet, ha ennyire nem bírod, akár csak részében a 3 hónapnak? Persze ha megoldható.
Jézusom. Szedd összemagad. Ne legyél ennyire életképtelen. Mit fogsz csinálni, ha már gyerek is lesz.
Felnőtt ember vagy.
Gondolj azokra akik a Covid alatt koraszülöttet hoztak a világra és hetekig hónapokig voltak "bezárva" egy aprócska szobába, úgy h láthatásra mehettek át a babájukhoz.
A férjükkel is csak telefonon tartjatták a kapcsolatot, de nem ez volt a legnagyobb bajuk. Nah ők is túlélték. Pedig rosszabb szituban voltak
Külföldi utazás nem megoldható, mivel nekem is van munkahelyem, amit nem hagyhatok ott.
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.
Úgy döntöttem, egy ideig a szüleimnél leszek, így talán könnyebb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!