Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fog megnyugodni egy...

Mikor fog megnyugodni egy sértett nő, anyuka?

Figyelt kérdés

A második férjemmel egymás szeretői voltunk. Nem szép dolog, de így adódott. A válásomnak a férjem, a férjem válásának én voltam az oka. A volt férjemmel nincs közös gyermekünk, a férjemnek és a volt feleségének van 3 közös gyerekük.

Eltelt 6 év, a férjem volt feleségének azóta már új családja lett, gyerekük is született, akik szintén ikrek.

6 év elteltével, odaadó férj és öt (!) gyerek mellett még van ideje, kedve, ereje piszkálódni. A gyerekeket az én gyerekeim ellen nevelte. A nagyobbat nem sikerült, mert már átlát az anyja húzásain, viszont a két kicsi teljesen ellenem, az apja ellen és a tőlem született féltesói ellen van, nem beszélve a két kisebb gyerekéről (akik nem a férjemtől vannak), akik átjönnek játszani, és még azt is kikotyogják, ami meg sem történt (pl.: 180-nal mentünk és majdnem felborultunk), anyuka meg perrel fenyegetőzik, hogy feljelent minket olyanért, amit el se követtünk. A két kicsi meg már nem is akar jönni hozzánk, és semmi nem tetszik nekik.

Volt, hogy 4 hónapig nem akartak jönni, és akkor amikor találkoztunk a főtéren, még a fejüket is elfordították.

2022. júl. 12. 16:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan nem értem az embereket. Ennyire nincsen önkritikájuk? Kárt okoznak valakinek, és akkor még ki vannak bukva, ha az illető nem képes csendben, nyugodtan tűrni és még viselkedjen is normálisan velük? Miért kellene? Áruld már el te ártatlan lélek, hogy miért is érdemelnétek ti meg a normális viselkedést? Értelmi, érzelmi fogyatékos lehetsz, ha csodálkozol az ex viselkedésén. Szerinted ezen túl lehet lenni egyáltalán nyomtalanul? Honnan veszed ezt a fa.szságot? Egy életre való sebet ejtettetek azon a nőn a kedves pároddal együtt. A szerencsétlen gyerekekről nem is beszélve. És mindezt pusztán azért, mert nem bírtatok a viszkető nemi szervetekkel. Gondolom az ex férjednek sem volt olyan egyszerű amikor kiderült, hogy kivel is élt együtt. Őszintén kívánom mindkettőtöknek a megtapasztalását annak, amit tettetek másokkal. Nem érdemeltek ettől jobbat soha.
2022. júl. 12. 19:33
 32/35 anonim ***** válasza:
82%

Nem minden kérdésre kizárólag ugyanazok az emberek válaszolnak. Remélem nem írtam annyira meglepően új dolgot.

2022. júl. 12. 19:36
 33/35 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem örök bosszút forralt ellenetek, hiába van már más férje és új családja, mivel miattad hagyta el őt az exe, akár egy életen át is csinálhatja a húzásait.
2022. júl. 13. 09:20
 34/35 anonim ***** válasza:
37%
A harag jogos, de az, hogy ellenük hangolja a gyerekeket, az nem. Így meg is van a miértje, hog miért lett megcsalva és otthagyva.
2022. júl. 13. 13:02
 35/35 anonim ***** válasza:
92%

Az én apám és anyám 10 évig voltak szeretők.

Apámnak már volt 2 lánya mikor megismerkedtek.

Nos, én a féltesóimmal nagyon jóban vagyok, sokkal jobban mint az édestestvéremmel. Ők az én anyukámmal is jóban voltak/vannak, külön tudták választani ezt a dolgot.

Viszont a nővéreim anyja a mai napig utálja az anyámat, 40 év után is, szerintem engem és a húgomat is!

A legidősebb nővérem emiatt nem hívott el minket az esküvőjére, nehogy megbántsa az anyukáját...

Sajnos úgy látom ezt nem nagyon lehet elfelejteni..

Majd ha nagyok lesznek a gyerekek és elég intelligens módon külön tudják választani tőled és az apjuktól, akkor esetleg ez változni fog, addig sok esély nincs rá.

2022. júl. 15. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!