Rokonod mikor és mivel sértett meg a legjobban?
Anyám férje, jó pár évvel ezelőtt 1.Kimondta, amit mindig is tudtam, hogy én tettem a Mamamat a sírba (ő mondta így) . Tisztában vagyok vele, hogy nagyban hozzajarultam a halálához, de fájt hallani, főleg, hogy sem anyám, sem a nagynenem nem szólt egy szót sem, vagyis ők is így gondolják
2.Mikor náluk voltam (anyunal és nála), számon kérte a kaja árát, amit ,,zabaltam ", illetve az áramot, amit wc és furdo használatakor fogyasztottam.
4- Miben halt meg az anyád?
Valamiért azt érzem hogy nem a te hibád.
Drakula
Hogyan erezhetned, mikor az a nehany mondatot sem sikerult ertelmezni...🤦🏼♀️
Mit nem sikerült értelmeznem?
Amit írtam azért irtam mert elég sokan vannak akik elhitetik egy gyerekkel hogy valami olyasmi az ő hibája amiért valolyában a felnőttek a hibásak, csak nem akarják be ismerni maguknak.
Főleg az olyan amelyik a wc-é használatért képes pénzt kérni a halott felesége gyerekétől.
Ez a " hozzajarultam a halálához," szöveg is azt vázolja fel elöttem hogy nem ő okozta a halálát, csak felelősnek érzi magát e téren.
Sokan vannak igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!