Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rokonod mikor és mivel sértett...

Rokonod mikor és mivel sértett meg a legjobban?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 17:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%

Lerágott csont és megbocsátottam, de ez akkor fájt.

Írtam egy könyvet és megjelent 2020-ban. Terveztem a rokonoknak adni példányokat és egy rokonom szervezett egy ebédet, hogy ott beszélhessek is egy kicsit a könyvről meg a kiadásáról. Csak időközben bejöttek a korlátozások a Covid miatt és én is nagyon féltem elmenni, ezért mondtam a rokonomnak, hogy postán küldöm a példányokat és ezt a beszélgetést online tartom meg.

A rokonom nem félt a Covidtól és ő megtartotta az ebédet, nélkülem, erre mindenki el is ment.

Én utána megszerveztem az online összejövetelt, eljött a napja, behívtam mindenkit a hívásba és a rokonom nem jelent meg. A nagynéném felhívta őt és mondta neki a rokonom, hogy "engem nem érdekel ez a hülyeség".

Nekem szarul esett, hogy simán lehülyeségezte azt, hogy sokat dolgoztam egy könyvön és annak a kiadatásán és még egy eseményt is szerveztem utána a családnak.

Egy darabig utána nem vettem fel neki a telefont és az üzeneteire sem reagáltam.

2022. júl. 6. 00:08
 22/26 anonim ***** válasza:
97%

Drakula, mert például nem is az anyja halt meg, te egyszerű lélek...

Olvasd el még egyszer, hátha most sikerül.

2022. júl. 6. 07:24
 23/26 Drakula ***** válasza:
7%

"én tettem a Mamamat a sírba"

A mama= anya/nagy anya.

Szerintem az anyára célzott, mert le hagyta a "nagy" jelzőt.

2022. júl. 6. 09:30
 24/26 anonim ***** válasza:
98%

Drakula, olvasd tovább

"Tisztában vagyok vele, hogy nagyban hozzajarultam a halálához, de fájt hallani, főleg, hogy sem

***ANYÁM, ***

sem a nagynenem nem szólt egy szót sem, vagyis

***ŐK***

is így gondolják"

---

Ezek szerint az Anya még nagyon is él, hacsak nem arra céloz hogy a halott anyja azt gondolja hogy a gyereke tette a sírba.

2022. júl. 6. 09:56
 25/26 Drakula ***** válasza:
21%

Értem.

De attól függetlenül hogy az anyja vagy a nagyia halt meg, még benne van a pakliban amit írtam.

2022. júl. 6. 10:21
 26/26 anonim ***** válasza:
83%
Drakula! Ha valaki az 1. mondatban "Anyámnak" nevezi az anyját, nem valószínű, hogy a 2. mondatban Mamának fogja hívni .
2022. júl. 6. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!