Mikor fog megnyugodni egy sértett nő, anyuka?
A második férjemmel egymás szeretői voltunk. Nem szép dolog, de így adódott. A válásomnak a férjem, a férjem válásának én voltam az oka. A volt férjemmel nincs közös gyermekünk, a férjemnek és a volt feleségének van 3 közös gyerekük.
Eltelt 6 év, a férjem volt feleségének azóta már új családja lett, gyerekük is született, akik szintén ikrek.
6 év elteltével, odaadó férj és öt (!) gyerek mellett még van ideje, kedve, ereje piszkálódni. A gyerekeket az én gyerekeim ellen nevelte. A nagyobbat nem sikerült, mert már átlát az anyja húzásain, viszont a két kicsi teljesen ellenem, az apja ellen és a tőlem született féltesói ellen van, nem beszélve a két kisebb gyerekéről (akik nem a férjemtől vannak), akik átjönnek játszani, és még azt is kikotyogják, ami meg sem történt (pl.: 180-nal mentünk és majdnem felborultunk), anyuka meg perrel fenyegetőzik, hogy feljelent minket olyanért, amit el se követtünk. A két kicsi meg már nem is akar jönni hozzánk, és semmi nem tetszik nekik.
Volt, hogy 4 hónapig nem akartak jönni, és akkor amikor találkoztunk a főtéren, még a fejüket is elfordították.
Nem mondtam, hogy puszipajtásoknak kellene lennünk, és szeretnie kellene minket. De azért eközött meg aközött, hogy ellenünk hangolja a gyerekeket, perrel fenyegetőzik meg nem történt dolgok miatt, és folyamatosan valami ocsmányat szól a képeink alá, azok között vannak átmenetek.
Nem kell szeretnünk, sem kedvelnünk egymást, de hogy már olyan szinten ellenünk nevelte a gyerekeket, hogy elbújnak, ha megy az apjuk értük, de ha cipőt kell venni, tablet kell, akkor küldi hozzánk őket, ez már túlzás.
Ha egy házasságba bele tud menni egy harmadik, akkor az nem arról árulkodik, hogy minden rendben van a felek között. Ha nem velem, akkor mással csalja meg. Ugyanúgy igaz ez az én helyzetemre.
Igen, oda kellett volna állnunk, tudom, de a mai eszemmel se bontottam volna fel a házasságom (és ő se az övét) megcsalás előtt. És hogy miért? Mert nem tudtuk, hogy ez csak múló fellángolás vagy valamivel több, hogy lehet-e ebből valami. Járt utat senki nem hagy el a járatlanért.
Megnézném én azt a helyzetet, hogy egy csávónak megtetszik egy nő, és odaáll a felesége, élettársa elé, hogy "Szívem, tegnap láttam egy nőt a munkahelyen. Beszélgettünk, nagyon megtetszett. Őt választom, itt hagylak."
Ez a beszélgetés soha semmilyen körülmények között nem történne meg! Előtte biztos találkozgatnának titokban, esetleg egy csók is elcsattanna, de a reális az a szex.
A harag az egy érzelem. Ahogyan a lehangoltság, a szomorúsàg is. Ennyi erővel akkor a depressziósoknak miért könnyebb, ha táplálják a lehangoltságot, miért nem lépnek tovább?
"Ha nem velem, akkor mással csalja meg."
Ez is előszeretettel alkalmazott ócska indok mindig az ilyen típusú embereknél.
Tehát értsük meg, hogy akkor más helyett te lettél a hős vàllalkozó inkább.
Mindjárt megsajnállak téged is meg a kangörcsös bikádat is. Lehet megsértődni.
Ásd el magad jó mélyre a drága férjecskéddel együtt. És ne rinyálj, hogy a jellemtelen viselkedésednek vannak következményei. Ezt is vállaltad, amikor félrebasztál ezzel a kannal, sőt hozzá is mentél.
Hát Kérdező, megfőzted, most egyed.
Az az érv, hogy senki nem hagy el járt utat a járatlanért... Ez tett szerintem leginkább ellenszenvessé. Ha nem szeretek már valakit, elhagyom, mielőtt megcsalnám. Ha még szeretem, de jön az újdonság varázsa, akkor lennem kell annyira értelmesnek, hogy tudjam, ez a hormonok varázsa és az új csávóval ugyanúgy laposodni fog minden. Mert ez ilyen. Nem fogsz életed végéig lángolni senkiért. A hűség döntés kérdése, senki nem mondta hogy ha férjhez mész teljes szívből, sose fogsz senki másra bepörögni. Ezt nem értik meg sokan, aztán próbálják a gerinctelen viselkedésüket mindenféle szerelem meg fellángolás címkékkel magyarázni.
Tudod, hogy őt nem fogja. 😀Mindig ezt hiszik az ilyen magukat szende ártatlannak gondoló lények. De egyébként a csaj is leléphet majd, hiszen ő is egy csaló. Szeme sem rebbent neki akkor sem. Tehát a férj sincs biztonságban.
Azt gondolom h ez a karma. Te ezt kaptad az akkori viselkedesedert.
En 2 gyerekkel maradtam egyedul, kikecmeregtem belole erzelmileg (nagyon keseru pirula volt es sok melo), szerintem a harag nem jo tanacsado, megmergezi a jelent. DE pontosan aterzem annak a nonek a kinjat akit 3 gyerekkel hagyott a szrban a ferje miattad. Es egy percig se gondold h veled nem tortenhet meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!