Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fog megnyugodni egy...

Mikor fog megnyugodni egy sértett nő, anyuka?

Figyelt kérdés

A második férjemmel egymás szeretői voltunk. Nem szép dolog, de így adódott. A válásomnak a férjem, a férjem válásának én voltam az oka. A volt férjemmel nincs közös gyermekünk, a férjemnek és a volt feleségének van 3 közös gyerekük.

Eltelt 6 év, a férjem volt feleségének azóta már új családja lett, gyerekük is született, akik szintén ikrek.

6 év elteltével, odaadó férj és öt (!) gyerek mellett még van ideje, kedve, ereje piszkálódni. A gyerekeket az én gyerekeim ellen nevelte. A nagyobbat nem sikerült, mert már átlát az anyja húzásain, viszont a két kicsi teljesen ellenem, az apja ellen és a tőlem született féltesói ellen van, nem beszélve a két kisebb gyerekéről (akik nem a férjemtől vannak), akik átjönnek játszani, és még azt is kikotyogják, ami meg sem történt (pl.: 180-nal mentünk és majdnem felborultunk), anyuka meg perrel fenyegetőzik, hogy feljelent minket olyanért, amit el se követtünk. A két kicsi meg már nem is akar jönni hozzánk, és semmi nem tetszik nekik.

Volt, hogy 4 hónapig nem akartak jönni, és akkor amikor találkoztunk a főtéren, még a fejüket is elfordították.

2022. júl. 12. 16:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj, amikor egy 3 gyerekes apával kezdesz, ezt is bele kell kalkul@lni. Mit gondoltál, majf jópofát vágnak?

Valamit valamiért.

2022. júl. 12. 16:19
 2/35 anonim ***** válasza:
87%
Ha a gyerekeimet elhagyná az apjuk egy másik nő miatt, akivel ráadásul szeretők voltak és a nőnek nincs is gyereke még, hát... asszem sokáig tartana.
2022. júl. 12. 16:29
 3/35 anonim ***** válasza:
57%

Az én férjemnek és az exnőjének 2 közös gyereke van. Férjem már elköltözött a családtól, mire velem megismerkedett, tehát nem én szerettem el az asszonytól. Sőt, vele/velük addigra már réges-rég ott élt az új élettárs.

Ennek ellenére exnő 3 éve mocskolódik, lehord, igyekszik alánk tenni, ahol tud.

A kígyóból nem tűnik el a méreg.

2022. júl. 12. 16:30
 4/35 anonim ***** válasza:
88%

Én a minimálisra csökkenteném ezeket a kontaktokat.

Vagy a férjed nélküled csináljon velük programot, míg nem tudnak majd önállóan véleményt formálni. Felesleges feszültséget generáltok ezekkel a kényszer találkozásokkal.

2022. júl. 12. 16:37
 5/35 anonim ***** válasza:
84%

Mi értelme ennek a kérdésnek? Mit akarsz megtudni?

Honnan tudhatnánk, hogy mikor fog megnyugodni?

2022. júl. 12. 16:45
 6/35 anonim ***** válasza:
80%
Most kit kellene sajnálni?
2022. júl. 12. 16:48
 7/35 anonim ***** válasza:
25%
A kérdezőt természetesen.
2022. júl. 12. 16:51
 8/35 anonim ***** válasza:
95%

Azért az apuka is megér egy misét. Kérdés ő mit tesz, hogy ne legyenek ezek a konfliktusok.

Mert valahogy a férfiak szerepe mindig elbagatellizálódik.

2022. júl. 12. 16:53
 9/35 anonim ***** válasza:
66%
Ekkora kamu kérdést 😅
2022. júl. 12. 16:57
 10/35 anonim ***** válasza:
94%

Sértett nőként, anyukaként van némi belelátásom a dologba: soha nem fog lenyugodni.

Engem 4 gyerekkel hagytak ott (10, 8, 4 és 2 évesek voltak ekkor).

Az a megalázottság, amit akkor éreztem, az végig kísér egész életemen át. Hatással van az életemre, a párkapcsolataimra, a társas kapcsolataimra.

Ahelyett, hogy odaálltak volna elém, hetekig, hónapokig hazudott a volt férjem a szemembe. Még én éreztem magam rosszul, hogy a férjecském mennyit dolgozik és én be akarom fogni a gyerekek nevelésébe, a házimunkába.

A gyerekekhez egyszer sem kelt fel, de a nőt tudta döngetni. Heteken, hónapokon keresztül mostam, főztem, takarítottam rá.

Nem hergelem a gyerekeket ellenük, de ha rákérdeznek a gyerekek, hogy kedvelem-e őket, nem szoktam hazudni, hogy igen.

2022. júl. 12. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!