Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bele köthet a védőnő?

Bele köthet a védőnő?

Figyelt kérdés
Szóval olyan kérdésem van hogy mennyire köthet bele abba a védőnő hogy víz a házban nincs de az udvaron van! Hamarosan költözünk és egy olyan házikót sikerült ki vennünk ami egy nagy szobából és egy konyhából áll szóval fürdő sincs de az megoldhato a villany bent van a házban víz pedig az udvaron van!
2022. júl. 3. 09:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
92%
amelyik házban nincs víz oda ne szülj már gyereket bmeg+
2022. júl. 3. 13:41
 52/69 anonim ***** válasza:
73%
A mi szomszédunk roma család, ugyanilyen körülmények között él. 100%nincs vezetékes víz, csak kút ,oda hazaengedték a negyedik puját. Jász-Nagykun-Szolnok megye.
2022. júl. 3. 13:54
 53/69 anonim ***** válasza:
91%

Édes Istenem..Add inkább örökbe, hogy legalább neki legyen esélye egy normális életre.

Barátnőm szomszédja is a semmire szülte a másodikat (is). Hónap közepén már pelenkáért kuncsorog a faluban, mert nincs mit a kicsi alá tenni...undorító az ilyen. És teszem hozzá, hogy nem kisebbség.

Szülni a semmire, a nyomorba..Gratulálok az összes ilyennek, fasza anyák vagytok!

2022. júl. 3. 14:03
 54/69 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én várandós voltam, full fel volt bár újítva a házunk, fürdőszoba is volt természetesen mosógéppel, de a vezetékes víz még nem volt bevezetve, fúrt kút van a ház alatt, az volt rákötve a hálózatra.

Így nem kötöttek bele, csak annyit mondott a védőnő, hogy ingyen bevizsgálják, ha 6 hónapos terhes leszek.

De szerencsére sikerült elintézni, és mire megszületett a lányom, be is vezették a vizet.

Tehát nem alapból a kúttal van a baj, de hogy még egy fürdőszoba sincsen? Nem tudnék élni fürdőszoba nélkül... Nem szülnék nem hogy kettő, de egy gyereket se ilyen körülmények közé, és én sem laknék ilyen helyen.

2022. júl. 3. 14:12
 55/69 anonim ***** válasza:
91%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

És halljátok, inkább kiírja mégegyszer...🤦‍♀️

2022. júl. 3. 14:21
 56/69 anonim ***** válasza:
90%
53 as válaszoló vagyok. Ja,és a legszebb az egészben ,hogy kis és nagydolog az udvari WC n történt. Az egész család oda járt, vagy a kért hátulján. Mikor foglalt volt az udvari WC.
2022. júl. 3. 14:52
 57/69 anonim ***** válasza:
94%

Mi zártkerti ingatlanban laktunk míg terhes voltam, plusz a picivel fél éves koráig. A víz kútról volt bekötve, fürdőszoba volt, egy nappali, egy tetőtéri szoba, plusz konyha volt még. A vizet bevizsgálták ingyen, annyit mondtak, hogy nem lehet benne fürdetni, meg inni sem. Persze hordtuk a vizet máshonnan, amúgy sem fogyasztottuk. Nem kötött bele semmibe a vedőnő, sőt, azt mondta, hogy teljesen jó, meg lehet oldani, viszont a kialakított fürdőszobára azt mondta, hogy lényeges. Nálatok így bekeköthet.

Azért nekem nehéz volt így élni, főleg a fürdetés része volt rossz. (Érett már a költözés, és néztük is a házakat, csak úgy tudtunk annyit spórolni, hogy ideiglenesen ott laktunk, mert rokon háza volt.)

2022. júl. 3. 15:02
 58/69 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem egészen-hamarosan költöztök, akkor ez most egy átmeneti albérlet? Nem lehet beköltözni a véglegesbe a szülés előtt.

Igen, beleköthet a védőnő. Ha szerencséd van ,ahogy már írták a putrisorhoz hasonlóan hazaviheted a babát, de ha szigorúbbaka akkor akár a másik gyereket is elvehetik

2022. júl. 3. 16:42
 59/69 anonim ***** válasza:
100%
Igen, általában ezt csinálják, ha, nekik nem tetsző valaszokat kapnak, kiirjak újra de ahogy látom azt már törölték
2022. júl. 3. 16:47
 60/69 anonim ***** válasza:
100%
#59: nem, hamarosan költöznek, egy fürdő és víz nélküli szobakonyhás házba. Oda szeretne vinni 2 gyereket. Gondolom a jelenlegi még kisebb, vagy nem maradhatnak +1 gyerekkel
2022. júl. 3. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!