Bele köthet a védőnő?
Édes Istenem..Add inkább örökbe, hogy legalább neki legyen esélye egy normális életre.
Barátnőm szomszédja is a semmire szülte a másodikat (is). Hónap közepén már pelenkáért kuncsorog a faluban, mert nincs mit a kicsi alá tenni...undorító az ilyen. És teszem hozzá, hogy nem kisebbség.
Szülni a semmire, a nyomorba..Gratulálok az összes ilyennek, fasza anyák vagytok!
Amikor én várandós voltam, full fel volt bár újítva a házunk, fürdőszoba is volt természetesen mosógéppel, de a vezetékes víz még nem volt bevezetve, fúrt kút van a ház alatt, az volt rákötve a hálózatra.
Így nem kötöttek bele, csak annyit mondott a védőnő, hogy ingyen bevizsgálják, ha 6 hónapos terhes leszek.
De szerencsére sikerült elintézni, és mire megszületett a lányom, be is vezették a vizet.
Tehát nem alapból a kúttal van a baj, de hogy még egy fürdőszoba sincsen? Nem tudnék élni fürdőszoba nélkül... Nem szülnék nem hogy kettő, de egy gyereket se ilyen körülmények közé, és én sem laknék ilyen helyen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
És halljátok, inkább kiírja mégegyszer...🤦♀️
Mi zártkerti ingatlanban laktunk míg terhes voltam, plusz a picivel fél éves koráig. A víz kútról volt bekötve, fürdőszoba volt, egy nappali, egy tetőtéri szoba, plusz konyha volt még. A vizet bevizsgálták ingyen, annyit mondtak, hogy nem lehet benne fürdetni, meg inni sem. Persze hordtuk a vizet máshonnan, amúgy sem fogyasztottuk. Nem kötött bele semmibe a vedőnő, sőt, azt mondta, hogy teljesen jó, meg lehet oldani, viszont a kialakított fürdőszobára azt mondta, hogy lényeges. Nálatok így bekeköthet.
Azért nekem nehéz volt így élni, főleg a fürdetés része volt rossz. (Érett már a költözés, és néztük is a házakat, csak úgy tudtunk annyit spórolni, hogy ideiglenesen ott laktunk, mert rokon háza volt.)
Nem értem egészen-hamarosan költöztök, akkor ez most egy átmeneti albérlet? Nem lehet beköltözni a véglegesbe a szülés előtt.
Igen, beleköthet a védőnő. Ha szerencséd van ,ahogy már írták a putrisorhoz hasonlóan hazaviheted a babát, de ha szigorúbbaka akkor akár a másik gyereket is elvehetik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!