Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bele köthet a védőnő?

Bele köthet a védőnő?

Figyelt kérdés
Szóval olyan kérdésem van hogy mennyire köthet bele abba a védőnő hogy víz a házban nincs de az udvaron van! Hamarosan költözünk és egy olyan házikót sikerült ki vennünk ami egy nagy szobából és egy konyhából áll szóval fürdő sincs de az megoldhato a villany bent van a házban víz pedig az udvaron van!
2022. júl. 3. 09:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
100%
Én igazán nem ítélem el, ha valaki a sokak által hangoztatott "semmire" vállal gyereket (ami alatt azt értik, hogy nincs saját lakásod, egymagadnak 800ezres fizetésed, és félretett milliók a bankban), de ez az a szint, amin már én is elcsodálkozom, hogy MIÉRT? És nem hogy az első pici után belehúznak, hogy jobb körülményeket biztosítsanak a gyermeknek, hanem még mélyebbre süllyesztik magukat a szarkupacban. Mi lesz ennek így a vége? Gondozásba vett gyermekek, akiknek lehet évekig ígérgetni, hogy anya és apa megoldja, nemsokára hazatérhetnek, újra együtt lesz a család... Ez annyira szomorú. Kívánom, hogy kapjátok össze magatokat nagyon gyorsan. Drága gyermekek 😥
2022. júl. 3. 12:43
 42/69 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom a 0%-ra pontozott a kérdező másik fiókból...
2022. júl. 3. 12:49
 43/69 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg nem értem, hogy azon kívül, hogy gyanítom, hamarosan lejár a gyes a nagyra, miért nem lehetett védekezni. Tudom, persze, itt mindenki védekezés mellett lesz terhes
2022. júl. 3. 12:52
 44/69 anonim ***** válasza:
6%
40, nem azt kell mondani hogy jó ez így, csak nem kell egy kiragadott részletből csinálni ezt az álsajnálkozást, hogy szegény gyerekek. Szerintem mindenki tudna az életéből mondani valamit, ami miatt sajnálhatjuk a gyerekeit.
2022. júl. 3. 12:58
 45/69 anonim ***** válasza:
100%
De. Szegény gyerek, mert nem fogják hazaadni, és ott lesz az anyja nélkül. Egy újszülött. Igenis szegény gyerek.
2022. júl. 3. 13:02
 46/69 anonim ***** válasza:
96%

"nem kell egy kiragadott részletből csinálni ezt az álsajnálkozást, hogy szegény gyerekek."

Itt nem csak egy kiragadott részletről van szó. Hanem mint kiderült, ők két gyereket akarnak egy szoba-konyhás, fürdő és vezetéknélküli albérlet putriba vinni, miközben még egy nyomorult mosógépre sem telik. És a kérdező szerint ezt így rendben van, nem is érti, mi a probléma az egész helyzettel, csak mentegetőzik itt a háttérrel, mintha kötelező lenne szülni.

Ez így kompletten egy tipikus mélyszegény kisebbségi család leírása, és a gyerekeket nem csak a víz, hanem a rájuk váró élet miatt kell sajnálni. Annak a víz csak egy szegmense. Az az álszenteskedés, amit te is előadta, mintha nem tudnád, miről beszélünk, mintha nem tudnád, milyenek az ilyen családok.

2022. júl. 3. 13:05
 47/69 anonim ***** válasza:
95%
#45, nem mindegy hogy azért sajnálod a gyerekem, mert nem ihat cukros üdítőt, és vagy mert időnként elfogy a türelmem és rákiabálok, vagy azért mert elveszik tőlem mert nem tudok normális könyezetet biztosítani számára.
2022. júl. 3. 13:06
 48/69 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen, itt valószínűleg nemcsak a gyereket nem fogják hazaengedni, hanem a másikat is el fogják venni.
2022. júl. 3. 13:13
 49/69 anonim ***** válasza:
100%
Beleköthet a védőnő? Igen. És bele is fog kötni.
2022. júl. 3. 13:15
 50/69 anonim ***** válasza:
91%
Én csak a kisgyereket sajnálom nagyon meg a születendő apróságot. Ez a legönzőbb dolog, amit egy nő művelhet. A felelőtlenséged miatt egy ártatlan kis lélek valószínűleg évekig szülők nélkül lesz, mert nem tudtok védekezni. Mi lett volna, ha tesztek azért, hogy ne ilyen körülmények között éljetek, és úgy vallaltok még gyereket? És jössz a hátterrel, meg a szokásos maszlaggal. Idióta liba. Inkább szégyellhetned magad
2022. júl. 3. 13:22
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!