Gyerekes családok! Hogy van mindenre időtök?
Figyelt kérdés
De most komolyan... nekem csak egy gyerekem van, de egyszerűen az idő managelése a legnagyobb kihívás számomra... hogy fér bele minden egy napba? Vagy tényleg csak el kellene engednem néhány dolgot?2022. jún. 16. 21:39
41/47 anonim válasza:
Egyébként én egyszerűsîtettem az életemet
Mosogatógèp ( sokkal kevesebbet kell mosogatni, azonnal rend van)
Szàrítógép( nem kell teregetni és összeszedni.. nagggyon sok idő..
Plusz nem kell sakkozni mikor mosok.
Egyszerre mindent ki lehet..
Nincs az, hogy nincs hely a szàrítóm, nem száradt meg.
Vasalni nem kell, mert minden sima
Robotporszîvó
Persze ez után is kell dolgozni.. de a mindennapi kis port stb felszedi
42/47 anonim válasza:
#33 Pont ezt (is) tippelik az okának, hogy nők közt több az alzheimeres: a babagondozással összeszedett kialvatlanságot. Volt nekem is minden, memóriakiesés, kóros fogyás stb. Doki szerint ezzel jár a gyerek: kinek mit dob a gép.
43/47 anonim válasza:
"Jó lenne idő magamra"
Írja ezt a kérdező!
Mi van?
Ezt akkor kellett volna átgondolni mielőtt szülsz!A gyerek ezzel jár,nem mondta neked senki?!
44/47 anonim válasza:
43as. A gyerek nem feltétlenül jár ezzel. Nem mondta neked senki? Debil
45/47 anonim válasza:
A debil a kérdező!🤣🤣🤣Látod hogy neki pl.ezzel jár.Egy gyereke van de élet képtelen.Valakinek valo gyerek,valakinek nem!Ezt nem mondta neked senki?🤔😉😚
46/47 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni azokat a kommentelőket, akik szarkasztikus stílussal kigúnyolják a kérdezőt, vagy bármelyik válaszadót. És persze mellébiggyesztenek 50 smileyt, ezzel is mégjobban lekezelvén a másikat. Ők azok az emberek, akik a valóéletben nem túl karakteres személyiségek, akik mellett simán eljössz úgy az utcán, hogy fel sem tűnik, hogy fellökted, mert annyira jelentéktelen, sem otthon, sem a munkahelyén nem tud olyat alkotni, hogy bárki is elismerje, ezért feljön ide, szigorúan anonimitás mögé bújva, mert itt egy kicsit visszaadhat másoknak abból, amivel ő nap, mint nap szembesül. Nyomorúságos életed lehet kedves 45-ös. Gondolom most majd jön a válaszod, hogy: te engem ne sajnálj, mert ezerszer boldogabb vagyok, mint te 🤣🤣🤣🤣😙🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!