Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekes családok! Hogy van...

Gyerekes családok! Hogy van mindenre időtök?

Figyelt kérdés
De most komolyan... nekem csak egy gyerekem van, de egyszerűen az idő managelése a legnagyobb kihívás számomra... hogy fér bele minden egy napba? Vagy tényleg csak el kellene engednem néhány dolgot?

2022. jún. 16. 21:39
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
40%
10. Nem akarok egy bohócot a gyerekem mellé, csak azért mert van pénzem rá .
2022. jún. 16. 22:11
 12/47 anonim ***** válasza:
30%
Lesz rosszabb is és lesz jobb is :)
2022. jún. 16. 22:38
 13/47 anonim ***** válasza:
58%

Ma egyik kolléganőm túlórázott és elmondta, hogy ő lassabban dolgozik, de inkább itt marad tovább, hiszen van rá ideje. Elnevettem magam: "Mennyire látszik, hogy nincs gyereked!"

Szóval igen, állandó időzavar. És mindig a pihenésből csípi le az ember az időt, amitől hét vége felé olyan lesz, mint egy drogos zombi. És reménykedik, hogy egyszer talán javulni fog a helyzet.

2022. jún. 17. 00:43
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerek

Napirend, időbeosztás, némely dolgok lejebb adása.

2022. jún. 17. 06:41
 15/47 anonim ***** válasza:
74%

Uh meg a leszarom tabletta

14# voltam.

2022. jún. 17. 06:42
 16/47 anonim ***** válasza:
67%

Vannak hullámvölgyek

Én ilyenkor már terhes voltam a 2. Gyerekkel.

Rohadt fáradt voltam.

Igazàból ha nagggyon besokalltam, akkor kértem anyukám segítségét.

Elvitte a nagyot egy délelőttre, addig megcsináltam a nagytakarîtást.

Nekem a felületi, látszólagos rendre mindig jut idő..

Kert is hatalmas ( 6-7 h levágni a füvet)

Veteményesem is van( hobbi)

Főzésis van.

Férj amikor kicsik voltak nagyon, szinte sosem volt itthon..

Most alakul..

( elvégzett 2 sulit, és diplomázott munka mellett)

Megtanultam gyors, hatékony lenni..

Esti film alatt hajtogatok..

Vagy a nagy teraszunkon, amíg a gyerekek csúszdáznnak, homokoznak.

Ilyesmi

A tél sokkal rosszabb ilyen szempontból.

Benn folyamatosan foglalkoztatni kell őket, ha unatkoznak.

Nem annyira találják fel magukat, mint nyàron kinn.

Vagy inkább nem

Akarják annyira

2022. jún. 17. 07:31
 17/47 anonim ***** válasza:
62%
Amíg otthon voltam vele anno, csodás volt. Mindenre volt idő és kipihent voltam. Most már 11 éves. Napi 3órát alszom.
2022. jún. 17. 07:43
 18/47 anonim ***** válasza:
60%

A kivsi 8 hónapos, a nagy 3 éves.

Én is minden nap főzök, minden nap remd van, és szabad az egész délutánunk, akkor arra van időnk amire csak akarjuk.

Elképzelni nem tudom, mi az, amit egy 10 hónapos mellett ne lehetne kivitelezni

2022. jún. 17. 07:51
 19/47 A kérdező kommentje:

Kivitelezek én mindent, csak így nem túl élvezetes az élet :D egy állandó verkli, és mindig valamiről le kell mondani valamiért. Nekem ez folyton szomorúságot okoz, és nehéz sokszor dönteni.

Azokat a válaszokat hálásan köszönöm, amik nem ítélkezőek, hanem megértőek és életszerűek!

A többieknek meg grat a szuperhősségért ;)

2022. jún. 17. 08:09
 20/47 anonim ***** válasza:
82%

Ez attól függ, mit értünk “minden” alatt.

Ha csak annyi dolgom lenne, hogy az itthoni teendőket ellássam, beleértve a babát, esetleg főzést, akkor tudnám menedzselni. De nem csak ennyi van. Részmunkaidőben dolgozom. Nyelvet tanulok. Rendszeresen sportolok. Így már nehezebb azért. Minden reggel egy prioritási listával a fejemben kelek fel, aminek a végén lehet lesznek dolgok, amelyek nem készülnek el, de mivel anélkül lehet élni, így nem halunk bele. Így például én nagyon ritkán főzök, kiváló menü van a szomszéd étteremben, és annál fontosabb, hogy a munkám el legyen látva, hogy rend legyen, hogy én is rendbe legyek szedve.

Én a környezetemben azt vettem észre, hogy a “gyerek mellett mindent meg tudok csinálni” c. embereknek azért egészen más a minden, mint nekem. Plusz itt gyakorin az anonimitás mögé bújva bárki tud nagyot mondani :)

2022. jún. 17. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!